Een 71-jarige man genaamd Arie Paap is zo hard door de politie geslagen dat hij helemaal onder het bloed zat. De man was tegen de coronaregels, Rutte III en het vaccin en toen ze begonnen met demonstreren besloot de politie al snel in te grijpen.

Veel mensen zijn het niet eens met de coronamaatregelen en dat zorgde voor veel agressie van beide kanten op het museumplein gister (zondag).

In het filmpje zie je hoe de man onder het bloed zit en noemde het ‘pure intimidatie van politie tegenover vreedzame mensen die daar lopen op het veld’. Volgens de man deden deze ‘vreedzame mensen helemaal niets verkeerd’ en was er ook ‘een geweldige sfeer’.

BEKIJK OOK  Geert Wilders reageert op groep Marokkaanse jongens die op hem stemde

De man werd weggestuurd van de plek waar hij op dat moment was en begon weg te rennen. Vervolgens werd de man door een paard in zijn rug gelopen.

De beelden zijn uiteraard verschrikkelijk maar wij zijn ook heel erg benieuwd of deze man iets heeft gedaan wat ervoor heeft gezorgd dat de politie zo heeft gehandeld.

Interview met de bejaarde man

Er is online ook een interview verschenen met de 71-jarige man en die kun je hier bekijken:

Dit is echter maar één kant van het verhaal en vragen daarom ook vriendelijk of mensen ook de ander kant weten.

BEKIJK OOK  Britt vindt vreemdgaan normaal en gelooft niet in monogamie

Mening

Wat is jouw mening? En weet iemand toevallig wat hier precies is gebeurt?

We hebben namelijk maar een kant van het verhaal gehoord en zijn erg benieuwd naar beide kanten. Laat het ons weten in de reacties hieronder door op reageren te klikken wat er is helaas (te) weinig over te vinden.


Like it? Share with your friends!