Schokkend: Voetganger doodgereden in Zuid-Holland, bestuurder rijdt door

Minderjarige jongen op vreselijke wijze afgetuigd door groep jongeren

Een tragisch ongeval gisteravond in de Zuid-Hollandse plaats Oudenhoorn, heeft het leven gekost aan een voetganger. De vrouw werd aangereden door een auto, raakte te water en overleed later aan haar verwondingen. De bestuurder van de auto is doorgereden.

Het incident gebeurde gisteravond rond 23.30 uur aan de Dorpsweg, zo meldt de lokale omroep RTV Rijnmond. Het latere slachtoffer liep in gezelschap van een man over straat, toen de vrouw werd aangereden door een auto. Hierdoor kwam zij in het water terecht.

Gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben de vrouw naar het ziekenhuis vervoerd. Hier is zij niet veel later overleden aan haar verwondingen.

Automobilist is doorgereden

Bizar maar waar: de automobilist die het ongeluk heeft veroorzaakt is doorgereden. De politie is op zoek naar een auto met schade aan de rechter voorzijde. Daarnaast wordt uitgekeken naar de bestuurder van een trekker die kort na het ongeval passeerde.

De metgezel van het slachtoffer probeerde de trekker tot stoppen te dwingen om zodoende om hulp te vragen. Dit is niet gelukt.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven