Schokkend: Personeel laat gehandicapte vrouw uit vliegtuig kruipen

Schokkend: Personeel laat gehandicapte vrouw uit vliegtuig kruipen

Natalie Curtis vloog afgelopen donderdag van Australië naar Thailand. Toen de gehandicapte Curtis op de laatste overstap van Singapore naar Bankok uit het vliegtuig wilde stappen, weigerde het personeel om haar een speciale rolstoel te geven die haar hierbij zou assisteren. Het gevolg hiervan is dat Curtis kruipend het vliegtuig uit moest.

Volgens Curtis eiste het personeel dat ze zou bijbetalen voor de speciale rolstoel. Iets dat ze naar eigen zeggen nog nooit heeft hoeven doen.

Bijbetalen

”Het vliegtuigpersoneel vroeg geld, maar dat weigerde ik te betalen. Ik heb nog nooit geld hoeven geven om een vliegtuig te kunnen verlaten”, aldus een emotionele Curtis. Uiteindelijk zat er volgens de Australische dan ook niets anders op dan uit het toestel te kruipen.

Een vriendin van Natalie, genaamd Natasha, stond erbij maar kon niet ingrijpen vanwege een knieblessure. ”Dit was zo erg om te zien.”

De verantwoordelijke vliegmaatschappij Jetstar heeft het incident inmiddels opgemerkt. Naast goedbedoelde excuses is ook besloten de vliegtickets terug te betalen.

Over de auteur

Scroll naar boven