Schokkend: Overvallers met vuurwapen gijzelen twee buschauffeurs van Arriva

Schokkend: Overvallers met vuurwapen gijzelen twee buschauffeurs van Arriva

De politie meldt dat er gisteren een gijzeling heeft plaatsgevonden aan de Potlodenlaan in Bergen op Zoom. Hierbij werden twee buschauffeurs die werkzaam zijn bij vervoersbedrijf Arriva gegijzeld door twee overvallers die hen bedreigen met een vuurwapen.

Toen een derde medewerker van Arriva naar binnen kwam, besloten de overvallers het hazenpad te kiezen. Hart van Nederland heeft navraag gedaan bij het vervoersbedrijf, maar die willen alleen kwijt dat het gaat om een ”ingrijpend incident”.

Een woordvoerder laat weten dat het bedrijf bezig is met het ”ondersteunen van onze collega’s.” De politie heeft nog niemand aangehouden, maar de recherche is een onderzoek gestart.

Camerabeelden

BN De Stem weet duidelijk meer. Zij melden dat de buschauffeurs maar liefst een uur lang bedreigd en mishandeld zijn vanwege het feit dat de overvallers zoekende waren naar beelden van bewakingscamera’s. Hierbij zou zelfs een pistool tegen de keel van een vrouwelijke medewerker zijn gedrukt.

De derde medewerker zou niet binnengekomen zijn, maar zou het geboefte hebben weggelokt door in zijn auto te stappen en weg te rijden. Daarop besloten de overvallers achter de man aan te rijden. De achtervolging werd gestaakt toen de man moest tanken.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven