Schokkend: Man slaat zijn vrouw tegen de grond en schopt haar daarna bewusteloos

Man slaat vrouw tegen de grond en schopt haar daarna bewusteloos

Afgelopen zaterdag heeft zich een meer dan gruwelijke gebeurtenis afgespeeld in het Brabantse Tilburg. In een parkeergarage bij de Emmapassage heeft een man zijn vrouw allereerst tegen de grond geslagen. Nadat zij op de grond was gevallen trapte de man meermaals tegen het hoofd van de weerloze vrouw, die bewusteloos raakte

Dit melden Omroep Brabant en de politie op hun website. De man en zijn parter, beiden afkomstig uit Roosendaal, liepen zaterdagmiddag rond half zes hevig ruziënd de bewuste parkeergarage in. Dit trok de aandacht van verschillende mensen. Enkele minuten later liep het compleet uit de hand.

De man draaide volledig door en sloeg zijn vrouw keihard tegen de grond. Terwijl het weerloze slachtoffer daar lag, trapte hij haar meerdere malen tegen haar hoofd. Getuigen schoten daarop te hulp, maar het was al te laat; de vrouw was buiten westen.

Agenten binnen minuut ter plaatse

Daarop alarmeerden meerdere getuigen de hulpdiensten, door het noodnummer 112 te bellen. Gelukkig waren er dichtbij de garage agenten aan het surveilleren. De politie meldt dat zij binnen een minuut op de plek van het incident waren. Het is nog niet duidelijk of de vrouw aangifte gaat doen tegen haar man.

Zelfs wanneer zij besluit om dit niet te doen, kan de man vervolgd worden voor zware mishandeling.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven