Schokkend: Man masturbeert in de trein voor de ogen van kinderen

Gruwelijk treingeweld: Conducteur in elkaar geslagen en beroofd

De politie heeft camerabeelden opgevraagd van een man die gemasturbeerd zou hebben in de trein op station Hoorn. Hij deed dit voor de ogen van twee minderjarige meisjes.

Het incident vond plaats in een trein die op het traject tussen Amsterdam en Hoorn reed, bevestigt een woordvoerster van de politie na berichtgeving door De Telegraaf.

Meisjes sloegen alarm

De politie wil niet zeggen hoe oud de twee meisjes zijn (11 en 16) en geeft ook geen informatie over een mogelijke aangifte. ”De twee meisjes hebben om hulp gevraagd en die melding is voor ons al voldoende”, zo verklaart een woordvoerster.

Meerdere incidenten

Het is de laatste tijd flink mis in Nederland qua zedendelicten in het openbaar vervoer. Afgelopen dinsdagavond nog werd een 19-jarige vrouw door een asielzoeker betast terwijl ze lag te slapen. Dit gebeurde op het traject Lelystad – Amsterdam.

In de week daarvoor was een eveneens 19-jarige vrouw slachtoffer van aanranding. Dit misbruik duurde veertig minuten in een verder lege coupé. Hiervoor is een 40-jarige inwoner van Den Helder aangehouden.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven