Schokkend: Man in rug gestoken terwijl hij van scooter gevallen meisje helpt

Schokkend: Man in rug gestoken terwijl hij van scooter gevallen meisje helpt

De politie is met spoed op zoek naar een scooterbestuurder die vannacht in het Brabantse Tilburg een man in zijn rug heeft gestoken en dat bij iemand anders nogmaals geprobeerd zou hebben. 

Het  slachtoffer liet zijn hond rond 02.15 uur uit op de Langendijk, toen een scooter met daarop een man en een vrouw hem op hoge snelheid naderde. De bestuurder nam een bocht, waarbij de vrouwelijke passagier van het voertuig af viel.

De man, uiteraard geschrokken, liep daarop direct naar het meisje toe om haar te helpen. Terwijl hij zich over de vrouw boog, werd hij in zijn rug gestoken. De vrouw stond op, waarna zij en de man op hun scooter stapten en wegreden. Het slachtoffer is naar de spoedeisende hulp gebracht, waar hij is behandeld.

Nogmaals geprobeerd

Dit is natuurlijk al een bizar verhaal, maar zowel het ANP, Hart van Nederland en de politie melden dat er rond ditzelfde tijdstip een melding binnenkwam. Hierin werd ook gemeldt dat een scooterrijder iemand probeerde neer te steken nadat een vrouwelijke passagier van het voertuig viel.

De locatie was in dit geval de Reeshofdijk. Volgens de politie is er hierbij niemand gewond geraakt. Gelukkig maar. Weet jij hier meer van? De politie is op zoek naar getuigen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven