Schokkend: Dit is het vermogen van de familie Meiland

In het nieuwe seizoen van de Familie Meiland is te zien dat ze wéér aan het verhuizen zijn. Nu vragen veel mensen zich af: Waar doen ze het van? Hoeveel verdienen ze nou eigenlijk met Chateau Meiland?

Vermogende familie

RTL Boulevard zorgde ervoor dat Paul van Riessen zich ging buigen over het vermogen van de familie Meiland. Wat hebben de sterren nou eigenlijk op hun rekening staan? Paul heeft alle verdiensten op een rijtje gezet. Chateau Meiland is uiteraard de grootste inkomstenbron voor de familie. Sommige mensen noemen zelfs een bedrag van 50.000 euro per aflevering.

Dit komt ongeveer uit op zes/zeven ton per jaar voor de hele familie. Maar ook aan de biografie van Martien is lekker verdiend. Paul zegt dat ze daarmee een winst van ongeveer 1,5 miljoen euro hadden.

Het zit de familie financieel niet altijd mee. “Het belangrijkste blok aan hun been is natuurlijk hun chateau in Frankrijk. Daar lopen ze eigenlijk al heel erg lang mee te leuren. Ze hebben de vraagprijs al een keer verlaagd van 1,3 miljoen naar iets minder dan een miljoen. Ze komen er nog steeds niet van af” zegt Paul. Maar we hoeven geen medelijden te hebben.

“Als je hun vermogen zou moeten schatten: een miljoentje of drie of vier”, zegt Paul. “Overal waar ze geld zien liggen, zullen ze bukken om het op te rapen.”

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven