Schokkend: Automobilist rijdt op fietsers in en gaat ervandoor

Schokkend: Automobilist rijdt op fietsers in en gaat ervandoor

In Eindhoven heeft vanmorgen in alle vroegte een vreselijk ongeluk plaatsgevonden, waarbij meerdere fietsers zijn aangereden door een automobilist. De verantwoordelijke bestuurder is de plek des onheils na zijn daad ontvlucht.

De aanrijding vond plaats op de Mecklenburgstraat, zo weet RTL Nieuws. De politie is met man en macht op zoek naar de bestuurder, een getinte man met donkere krullen. Het is zelfs dusdanig ernstig, dat er een Burgernetmelding is afgegeven.

Zelf ook gewond

Op foto’s is te zien dat de auto in eerste instantie tegen een lantaarnpaal tot stilstand is gekomen. Het vermoeden bestaat dat de dader zelf ook gewond is geraakt.

Met de fietsers, een man en een vrouw, gaat het enorm slecht. Volgens de politie zijn zij zwaargewond en moesten zij met een traumahelipkopter naar het ziekenhuis worden gebracht. Niet bekend is welke verwondingen zij exact hebben en hoe ernstig de situatie is.

De Mecklenburgstraat is voorlopig afgesloten en dat blijft zo totdat het onderzoek is afgerond. Mochten er getuigen van het incident zijn: zij worden opgeroepen zich te melden.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven