Schattig meisje komt thuis met grote zak contant geld – “Ik liet alleen een bordje zien”

Kinderen zitten boordevol verrassingen. Ze kunnen je vandaag vermaken, je de volgende dag in frustratie uitschreeuwen en je de dag erna verbazen. Simpel gezegd, ze zijn onvoorspelbaar.

Toch hebben de acties van kleine Addie Bryan veel mensen versteld laten staan. Ze werd geboren met een zeldzame botaandoening genaamd Larsen Syndroom – die haar benen verwrongen en het haar onmogelijk maakte om ze te buigen – en ze onderging een paar jaar uitgebreide medische hulp (gratis) in het Texas Scottish Rite Hospital for Children.

Het is dankzij de hulp van de goede artsen dat ze nu niet alleen kan lopen, maar ook kan rennen en daarom besloot ze naar een manier te zoeken om het ziekenhuis te betalen voor al hun ongelooflijke hulp. De oplossing die ze bedacht, zorgde ervoor dat ze elke avond thuiskwam met een zak vol geld …

Met komst van de verjaardag van Addie zou haar zijn vergeven dat ze om nieuw speelgoed vroeg of misschien wel de nieuwste gadget die haar zeker op school populair zou maken.

In plaats daarvan wenste ze alleen zoveel mogelijk geld op te halen voor het ziekenhuis die haar heeft geholpen. Volgens rapporten was haar doel om rond de $8.000 voor het Texas Scottish Rite Hospital for Children op te halen. Een ambitieuze doel, maar ze was vastberaden. Ze zei tegen USA Today:

“Ik heb gewoon een bord met de tekst:” Voor mijn verjaardag wil ik $8000 inzamelen voor het Scottish Rite Hospital. “

Toen de media hierover had gehoord gebeurde er iets wat kleine Addie nooit had durven dromen. People Magazine pakte haar verhaal op wat ervoor zorgde dat er een stortvloed aan donaties uit het hele land kwam. Addie slaagde erin om via de donaties ongeveer $19.500 voor het ziekenhuis op te halen … maar dat was nog niet alles.

Het duurde niet lang voordat Stephanie Brigger, de vice-president van het ziekenhuis, een cheque ontving voor de Scottish Rite. Het was van een naamloze afzender die blijkbaar zo onder de indruk was van het werk van Addie dat ze zelf $50.000 schonk.

“Ik ben sprakeloos omdat ik degene ben die het ziekenhuis heeft geopend,” zei Brigger.

“De anonieme donor schreef over het zien van Addie en de foto’s van haar en zag haar dan rennen. Dat zijn veel afgietsels en veel prothetische apparaten. Alle kleine beetjes helpen ons te doen wat we moeten doen. ”

Addie’s werk zorgde voor een bijdrage van maar liefst $70.000 die werd ingezameld voor het Scottish Rite Hospital!

Het is overduidelijk dat we allemaal kunnen leren van het krachtige verhaal van Addie, en op zijn minst kunnen worden geïnspireerd door haar acties. Deel dit verhaal als jij ook bent geinspireerd door kleine Addie!

Bron: USA Today

Laat een reactie achter

Scroll naar boven