Een Franse vrouw beweert te zijn verkracht op de eerste hulp van een ziekenhuis in Parijs. Naar eigen zeggen kwam ze daar terecht nadat ze eerder op de avond tijdens het stappen onwel was geworden. De verdachte is een 22-jarige Jordaniër ontkent alles.

Onwel

De 34-jarige vrouw was eind oktober op stap in een café in Parijs toen ze zich plotseling niet lekker voelde. Eenmaal op straat ging het licht uit, waarna de vrouw op haar hoofd viel. Een ambulance heeft het slachtoffer vervolgens vervoerd naar het Cochin-ziekenhuis.

Volgens de vrouw lag ze daar helemaal knock-out, toen ze opeens wakker werd. Toen zag ze hoe een man haar met zijn vingers aan het penetreren was.

BEKIJK OOK  Vreselijk nieuws voor Davy Klaassen: ''Hoorde het na de wedstrijd''

Ze begon te schreeuwen, waarna de verdachte zich razendsnel uit de voeten maakte. De man wist ook de pinpas van de vrouw nog mee te roven. Ziekenhuismedewerkers alarmeerden direct de politie, die de Jordaniër kon arresteren terwijl hij in een supermarkt boodschappen deed met de pinpas van zijn slachtoffer.

Enorme woede: Vrouw verkracht op spoedeisende hulp van ziekenhuis

Toneelspel

Onderzoek heeft uitgewezen dat de verdachte zijn slachtoffer al op het oog had toen de vrouw bewusteloos op de grond lag. Hij deed tegenover de hulpdiensten alsof hij zelf ook medische hulp nodig had, waarna hij op dezelfde gang als het slachtoffer terechtkwam.

Dat was de ideale mogelijkheid voor de man om toe slaan, wat hij dus ook deed. De Jordaniër, die een bekende van de politie is, ontkent overigens alles.

BEKIJK OOK  (VIDEO) Hond doodt bejaarde vrouw en eet haar daarna gedeeltelijk op

De vrouw heeft het ziekenhuis aangeklaagd voor het in gevaar brengen van anderen.


Like it? Share with your friends!