Schaamteloze Jeffrey uit Lang Leve de Liefde vindt zichzelf te knap voor zijn date

Schaamteloze Jeffrey uit Lang Leve de Liefde vindt zichzelf te knap voor zijn date

Lang Leve de Liefde is natuurlijk een hilarisch programma waarbij twee mensen de liefde van hun leven in de villa proberen te vinden. Dat gebeurt bijna nooit, maar deelnemers hebben natuurlijk wel hun moment van bekendheid.

In onderstaande video zit ene Jeffrey. Tijdens een vragenronde vraagt zijn date of Jeffrey zichzelf knap vindt. Daarop loopt Jeffrey naar de spiegel en zegt: ”Ik vind mezelf wel knap. Ik ben echt een lekkerding.” Hij vraagt zijn date of zij dat ook van hem vindt, maar krijgt een ijskoude douche.

Het meisje is keihard: ”Nou, je bent niet wat ik verwacht had. Ik zou wel twee keer kijken. Laat ik het zo zeggen.” Jeffrey is niet blij met de kritiek en verzint dan maar ter plekke dat hij zijn date ook niets vindt: ”Ik heb bepaalde types waar ik op val en jij bent niet het type waar ik op zou afstappen.”

Te pijnlijk weer…

Scroll naar boven