SBS 6 komt met komt met nieuwe sensationele show

SBS 6 komt met een zoveelste nieuwe BN’er show. Ze gaan in dit nieuwe programma balanceren boven een klif. Ze worden getraint om als koorddanser op een gespannen touw te lopen.

Sensatie

En als we Albert Verlinde mogen geloven wordt het een waar spektakel: “Het klinkt echt sensationeel. We hebben BN’ers al heel veel zien doen, maar nu komt er een programma om te gaan koorddansen. Dus inderdaad op een hoog koord te gaan lopen. Dat is echt over zo’n kabel heen wandelen. Op enorme hoogte ook”, heeft hij onthuld in het televisie progamma Shownieuws.

Toch is het nog onbekend welke BN’ers er precies mee gaan doen. Verlinde had er het volgende over te zeggen: “We hebben dus al een aantal collega’s aangemeld, want je weet niet hoe het afloopt. Hahaha. Het leuke is ook dat de deelnemers van elkaar niet weten wie er verder nog meedoen, totdat ze er zijn. Iedereen gaat trainen op eigen houtje.”

Hoewel veel mensen denken dat SBS 6 niet meer weer waar het moeten zoeken, en daarom maar de meest willekeurige programma’s uit de hoge hoed tovert, maar daar is Albert het helemaal niet mee eens: “Je hebt altijd een beetje zuurpruimen die dagelijkse stukjes in kranten schrijven, maar het gaat natuurlijk wel goed met SBS 6.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven