Save Planet Earth Token (SPE) – verdien geld terwijl je de wereld een betere plek maakt

Stel je nou eens voor dat je geld zou kunnen verdienen en tegelijkertijd de wereld een betere plek maakt. Klinkt te mooi om waar te zijn? Niets is minder waar. Vandaag gaan we het hebben over Save Planet Earth Token.

Save Planet Earth Token (SPE)

De (slechts) 4 weken oude crypto heeft al een indrukwekkende 60.000 + holders voor zich weten te winnen en wilt eigenhandig bijdragen aan de oplossing van klimaatverandering. Omdat dat deze crypto valuta nog maar iets langer dan een maand te koop is, ligt de prijs nog erg laag. Wel hebben ze hele grote plannen voor de toekomst. Zo hebben ze bijvoorbeeld nog geen 24 uur geleden een deal gesloten waarbij maar liefst 1.000.000 bomen geplant worden! Op de website en in hun whitepaper staat dan ook het volgende:

“SAVEPLANETEARTH is een wereldwijd initiatief dat zich toelegt op het ontwikkelen van programma’s gericht op het bestrijden van opwarming van de aarde en klimaatverandering en is betrokken bij de ontwikkeling van realistische oogsten van koolstofvastlegging om lagere niveaus van opwarming van de aarde te bereiken, met een groot aantal activiteiten, waaronder bebossing, herbebossing en verbeterd mariene klimaatbeheer. We maken gebruik van een groot publiek en innovatieve financieringsmechanismen.

Onze algemene doelstellingen omvatten het ontwikkelen van een verbeterde ‘green’ (het grootschalig planten van bomen) en een beter oceaan beheer. We lobbyen voor zinvollere juridische controles en het bereiken van volwassenheid op de commerciële markt om wakker te worden en de werkelijke kosten van klimaatverandering onder ogen te zien.”

Heb je nog vragen? Er is een Nederlandse Telegram groep waar je al je vragen in kwijt kunt. Klik HIER om deel te nemen!

Let op: investeren in cryptocurrencies brengt altijd een risico met zich mee! Dit is geen financieel advies en beleg nooit met geld wat je niet kunt missen.

Hoe je het koopt

Je hebt BNB nodig om eigenaar van SPE te worden. BNB koop je via Binance . Wij kiezen bewust voor Binance omdat dit een van de grootste handelsplatformen ter wereld is en omdat je via iDeal kunt betalen. Weet je niet precies hoe je BNB moet kopen? Ga dan naar onze handleiding: hoe koop ik BNB?

Klaar om te beginnen? Hieronder leggen we je precies uit hoe je Save Planet Earth Token via Trust Wallet koopt

1. Download de TrustWallet app in de App- of Google Play Store.

2. Klik op wallet aanmaken of importeer een bestaande wallet.

3. Je hebt dus BNB (smart chain) nodig, die kun je hier kopen.

4. Je kunt BNB via Binance kopen en deze naar je Trust Wallet overmaken, wat de meest goedkope en snelste optie is.

– 4.1. Wanneer je eindelijk BNB hebt is het de bedoeling dat deze naar je Trust Wallet worden verzonden. Open je Trust Wallet-app en klik op ‘Smart Chain’ en klik vervolgens op ‘Receive’.

– 4.2. Kopieer dat adres en ga weer naar Binance. Als je in Binance zit ga je naar je wallet, klik je op BNB en dan op ‘Opnemen’. Bij het adres plak je je Trust wallet smart chain adres die je zojuist hebt gekopieerd. Het is belangrijk dat je bij netwerk kiest voor het BEP20 (BSC) netwerk. De correcte instellingen zien er zo uit:

– 4.3. Klik vervolgens op ‘Opnemen’ en binnen een paar minuten heb je je BNB in je Trust wallet staan. Nu ben je helemaal klaar om je BNB’s te gaan omruilen voor SPE. Ga verder naar stap 5.

5. Als je iOS gebruikt moet je de DApp inschakelen. Ga naar Safari en vul daar het volgende in: trust://browser_enable

6. Als je het hebt ingeschakeld heb je de optie ingeschakeld om de browser binnenin de Trust Wallet app te gebruiken.

7. Kopieer het volgende tokenadres naar je klembord: https://v1exchange.pancakeswap.finance/#/swap?outputCurrency=0xdbaaa36b347d56b77ce0e36f050fceebbf9fbc38

8. Goed gedaan, ga terug naar je Trustwallet app.

9. Klik op ‘browser’ in de app.
save planet earth kopen

10. Plak het gekopieerde adres in de zoekbalk.
save planet earth kopen

11. Het is erg belangrijk dat je op de Binance Smart Chain zit, dat kun je linksboven instellen.

12. Vervolgens vraagt Pancakeswap om te verbinden. Kies TrustWallet.

13. Je bent er bijna! Nu kan je je BNB verhandelen voor Save Planet Earth Toke.

14. Het wordt aangeraden om het slippage percentage (%) in te stellen op 8 bij het kopen van SPE. Ook kun je de token alleen kopen op V1. Kun je de munt niet vinden? Voer dan dit token adres in: 0xdBaAa36B347d56b77Ce0e36f050fCeEBbF9fbc38.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven