Savannah is niet zuinig met zelfbruiner en dat komt haar duur te staan

Savannah is niet zuinig met zelfbruiner en dat komt haar duur te staan

De 20-jarige Savannah Grace is helemaal gek van zelfbruiner. De Amerikaanse blondine sprayt er elke avond op los, met een nogal opvallend resultaat. Het gaat nu zelfs zo ver, dat de roodharige twintiger inmiddels berichten van donkere mensen krijgt.

Tegen The New York Post en de website NeedToKnow.co.uk (Engeland) vertelt ze: ”Ik spray nu iets meer dan drie jaar en doe het elke avond.”

”Ik houd van zonnen en buiten zijn; ik spray na workouts, voordat ik naar bed ga, in de ochtend. Ik houd van mijn uiterlijk wanneer ik spray.”

@savannah_1216 well its a great day to be alive #fyp #westernfashion ♬ It’s A Great Day To Be Alive

Commentaar

Savannah post dagelijks video’s waarin ze haar bruine lichaam aan haar volgers laat zien. Maar dat komt haar op flink veel kritiek te staan.

”Ik probeer de commentaren niet te lezen”, zo stelt de doktersassistente. ”Maar soms zijn de reacties heel erg heftig en dan ben ik genoodzaakt de reacties uit te zetten.”

Het is zelfs zo erg dat Savannah berichten ontvangt van mensen met een donkere huidskleur. Die verwijten haar dat ze ”op hen wil lijken”.

”Ik kreeg een bericht van iemand, die zei dat ik een ‘black face’ wilde zijn. Diegene wil aangifte tegen me gaan doen en noemt me een racist.”

Maar daar blijft het niet bij. Elke dag zit haar inbox vol met berichten van donkere mensen. ”Ik wil ze niet kwetsen, ik houd gewoon van zelfbruiner. Dat is alles.”

@savannah_1216it’s giving late cool nights , bonfires , and country music and i simply can’t wait

♬ original sound – country_songz

Over de auteur