Savannah baadt in zelfbruiner en dat komt haar duur te staan

Savannah is niet zuinig met zelfbruiner en dat komt haar duur te staan

De 20-jarige Savannah Grace is helemaal gek van zelfbruiner. De Amerikaanse blondine sprayt er elke avond op los, met een nogal opvallend resultaat. Ze probeert naar eigen zeggen de commentaren die ze op haar uiterlijk krijgt zoveel mogelijk te negeren. 

Savannah Grace houdt van zelfbruiner

Tegen The New York Post en de website NeedToKnow.co.uk (Engeland) vertelt ze: ”Ik spray nu iets meer dan drie jaar en doe het elke avond. Ik houd van zonnen en buiten zijn; ik spray na workouts, voordat ik naar bed ga, in de ochtend. Ik houd van mijn uiterlijk wanneer ik spray.”

Om haar teint consistent te houden, vult ze regelmatig haar zongebruinde huid aan, ondanks de kritiek van zowel online platforms als het algemene publiek. Ze blijft datgene doen wat ze mooi vindt.  Op TikTok (@savannah_1216) deelt ze haar transformaties, waarbij één specifieke video meer dan 219.600 keer is bekeken.

@savannah_1216 well its a great day to be alive #fyp #westernfashion ♬ It’s A Great Day To Be Alive

Commentaar

Savannah post dagelijks video’s waarin ze haar bruine lichaam aan haar volgers laat zien. Maar dat komt haar op flink veel kritiek te staan. ”Ik probeer de commentaren niet te lezen”, zo stelt de doktersassistente. ”Maar soms zijn de reacties heel erg heftig en dan ben ik genoodzaakt de reacties uit te zetten.”

Het is zelfs zo erg dat Savannah berichten ontvangt van allerlei mensen met een multiculturele achtergrond, waarin ze verweten wordt blackface te verspreiden onder haar volgers:  ”Ik kreeg een bericht van iemand, die zei dat ik een ‘black face’ wilde zijn. Diegene wil aangifte tegen me gaan doen en noemt me een racist.”

Maar daar blijft het niet bij. Elke dag zit haar inbox vol met gekwetste mensen: ”Ik wil ze niet kwetsen, ik houd gewoon van zelfbruiner. Dat is alles.”

@savannah_1216it’s giving late cool nights , bonfires , and country music and i simply can’t wait♬ original sound – country_songz

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Wij waarderen jouw mening meer dan alles. Daarom willen we je graag vragen om een reactie achter te laten op Facebook. 

Scroll naar boven