Sarah van Soelen uit huis gezet en ondergedoken bij vriendin

Paniek in de tent bij familie van Soelen. Sarah is uit huis gezet door haar stiefvader, en dat zou komen door een terugval op het gebied van drugsgebruik. 

Mediatraining

André Hazes woonde ook bij de familie van Soelen, maar ook hij zou niet meer welkom zijn. Afgelopen weken zijn André Hazes en Sarah van Soelen weer volop in het nieuws. Yvonne Coldeweijer zegt dat Sarah een terugval zou hebben gehad, en dat ze daarvoor naar een verslavingskliniek is gegaan. En dus niet voor een ‘mediatraining’.

Het management van André zegt dat Sarah daar wél zit voor een mediatraining. Maar daar gelooft Yvonne niks van. Volgens haar is daar niets van waar.

Ondergedoken?

Yvonne verteld dat er bonje is geweest in het huis van familie van Soelen. André en Sarah zouden dagelijks cocaïne gebruiken. In haar Youtube video zei ze: “Het is uit de hand gelopen, haar ouders zijn erachter gekomen en zij zijn ontzettend kwaad geworden. Ze hebben hen beiden uit huis getrapt”

Toen zijn ze beiden naar een afkickkliniek in Spanje gestuurd. Maar niet naar dezelfde. Sarah is inmiddels al weer terug, en André is nog in Spanje. Sarah is thuis niet meer welkom, daarom verblijft ze vermoedelijk bij een vriendin.

Yvonne gaat verder in haar video: “Schijnbaar zijn ze twee maanden geleden al betrapt en hebben ze een waarschuwing gekregen, maar zijn ze toch stiekem doorgegaan met gebruiken”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven