Sarah van Soelen spreekt voor het eerst in groot interview – “allemaal leugens”

sarah van soelen

Sarah van Soelen heeft voor het eerst in persoon gereageerd op alle geruchten rondom haar als persoon. Ze siert de cover van Beau Monde, en haalt onder andere uit naar Yvonne Coldeweijer: “Ze proberen me kapot te maken.”

Niets van waar

“De gekste dingen heb ik over mezelf gelezen. Ik zou al zes keer zwanger zijn geweest, in Andrés vorige relatie hebben gestookt, voor het geld bij André zijn en weer aan de drank en drugs zitten. Vooral dat laatste maakt me verdrietig,” zegt ze in Beau Monde.

Hoewel ze overduidelijk doelt op Yvonne Coldeweijer, heeft ze geen enkele keer haar naam genoemd, wat haar siert: “Zoveel is onwaar, ik zal wat voorbeelden geven. Dré en ik zijn niet uit huis gekickt. Ik heb niet bij mijn opa en oma geslapen. Ik heb ook zeker geen auto-ongeluk gehad en ik ben niet voor de rechter gesleept. Ook zijn we niet met coke betrapt door mijn ouders, ben ik niet gedwongen opgenomen en heb ik geen terugval gehad.”

sarah van soelen

Bully Coldeweijer

Dat Sarah de geruchten zou ontkennen had iedereen wel verwacht. Yvonne heeft daarentegen bewezen een pestkop te zijn, die over de rug van een door een verslaving geplaagde van Soelen allerlei geruchten de wereld in slingert: “Als het wel zo was, dan was ik daar eerlijk over geweest. Een terugval kan nou eenmaal gebeuren. Hoe deze geruchten zijn ontstaan, is voor mij een groot raadsel.”

“Je kunt het vergelijken met pesten. Ik zou liegen als ik zeg dat het me niets doet, want ze proberen me kapot te maken. Ze vergeten dat ik een mens van vlees en bloed ben. (…) Gelukkig sta ik sterk in mijn schoenen en ben ik al twee jaar clean.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven