Sarah van Soelen haalt keihard uit naar Monique: Dit had ik met mijn verjaardag aan

Het is een tijdje stil geweest tussen Sarah van Soelen en André Hazes. Maar nu lijkt Sarah eindelijk iets gezegd te hebben over de relatiestatus met André Hazes. Ze laat via een gesprek met het Instagram account ‘Reality FBI’ weten dat de relatie nog niet verbroken is!

Dus toch nog een koppel?

Wel zijn verschillende delen uit het gesprek weggelaten. Maar we krijgen wel een goed beeld over de relatiestatus van het veelbesproken showbizzkoppel.

Het account vraagt aan Sarah: “Er wordt beweerd dat je nooit contact met hem hebt. Klopt dat?’ Waarop Sarah antwoordt: ‘Weinig, maar dat zegt toch niks?”. Ze maakt in het gesprek al snel duidelijk dat het wel goed komt met haar en André. “Niks is uit (…) maar er is inderdaad een pauze voor ons allebei. Veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig.”, aldus Sarah.

Ze had ook geen goede woorden over Monique Westenberg. Ze stuurt in de chat een foto door van Monique en haar zoontje. “Ik ga stuk. Dit had ik twee weken geleden met mijn verjaardag aan”, zegt ze.

“Ik doe het haar niet na hoor haha. Ze is bijna 20 jaar ouder.”, Sarah zegt dat Monique haar kledingkast aan haar aanpast. “Dré gaat met een jonger iemand en ze heeft opeens bloemenjurken in de kast opgeborgen. Ik kijk nooit bij haar maar hoor het wel eens, ik lach erom.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven