Sarah is al maanden vermist, nu deelt haar zoon een hartverscheurende boodschap voor haar

Massale zoekacties leverden niets op en gevreesd wordt dat de Britse Sarah Wellgreen vermoord werd door haar ex. Die pleit echter onschuldig, en van de vrouw is sinds oktober geen spoor meer. Haar zoon Lewis (23) vierde zijn eerste verjaardag zonder zijn moeder. Daarom schreef hij haar een emotionele brief die hij deelde op Facebook.

“Liefste mama, ik wilde je vandaag schrijven omdat het mijn verjaardag is… Maar dat weet je. Ik probeer door te gaan en sterk te zijn, maar dagen als deze zijn enorm hard. Ik wou gewoon dat je hier was.”

“Ik blijf naar mijn telefoon kijken, wachtend tot je belt of een bericht stuurt, ook al weet ik dat je dat niet kan en dat je niet bij me kan zijn. Ik vind het moeilijk dat ik niet meer met je kan praten, je nieuws kan vertellen of wat we allemaal aan het doen zijn.”

“Ik weet dat ik geluk gehad heb om je zoveel jaren gekend te hebben, maar ik had gewoon niet verwacht dat het zo snel gedaan zou zijn. Dus als het stil is, dan ga ik zitten, schenk ik een kopje thee in en praat ik wat, want ik weet dat je me kan horen.”

“Ik zal altijd van je houden, mama. Ik ga deze brief delen met alle mensen die helpen je te vinden. Zo veel mensen geven om je en houden je in hun gedachten en dat doet me beseffen dat we niet alleen zijn. Ik wou gewoon dat deze nachtmerrie zou stoppen.”

Bron: Nieuwsblad.be & Facebook