Sarah heeft een liefdesrelatie met een vliegtuig: ”Ik word lekker verwend door Dickie”

Sarah heeft een liefdesrelatie met een vliegtuig: ''Ik word lekker verwend door Dickie''

De 23-jarige Sarah Rodo uit het Duitse Dortmund heeft geen behoefte aan een relatie met een man of een vrouw in haar leven. Ze is namelijk tot over haar oren verliefd op een vliegtuig.

Vliegtuig

Alhoewel, op meerdere vliegtuigen. Om die reden is ze afgelopen jaar meer dan 30 keer op ‘mini vakantie’ gegaan, zodat ze tijd kan spenderen met haar liefdes.

Sarah (23) heeft een relatie met een vliegtuig: ''We doen het vier keer per week''

In een exclusief interview legt ze uit dat ze veel turbulentie (toepasselijk) ervoer toen ze datete met mensen. Maar toen ze voor het eerst in een Boeing 737 zat wist ze het: dit is mijn grote liefde.

Sinds dat moment heeft Sarah veel vliegtuigen ‘ontmoet’. Er is er echter eentje op wie ze stapelverliefd is: een Boeing die Sarah liefkozend ‘Dickie’ heeft genoemd.

Modelvliegtuigen

Sinds ze ontdekte waar ze opgewonden van wordt, heeft ze ongeveer 4.267 euro uitgegeven aan model vliegtuigen. ”Op dit moment heb ik drie grote, maar ik heb ook kleine.”

”In totaal zijn het er ongeveer 60. De meeste heb ik gekocht bij vliegtuigmaatschappijen, maar sommige zijn ook speciaal gemaakt.”

Tijd doorbrengen

Sarah is een objectofiel, hetgeen betekent dat ze romantische gevoelens ontwikkelt voor objecten. ”Ik ben er zelf heel erg trots op. Het is uniek.”

Het probleem is echter dat een Boeing 737 niet in de achtertuin van haar studentenwoning past. Veel tijd met Dickie heeft Sarah daarom niet.

”Het doet me veel verdriet dat Dickie en ik nooit samen tijd kunnen doorbrengen. Ik word niet goed als ik passagiers in Dickie zie stappen.”

Vakanties

Om toch vaak bij haar ‘vriendje’ te kunnen zijn, boekt Sarah om de haverklap vakanties. ”Vorig jaar heb ik 30 vluchten geboekt. Die combineer ik dan met een korte vakantie.”

”Als ik met hem vlieg, dan zijn we eigenlijk samen op vakantie. Ik ben met mijn liefje al naar Stockholm, Kopenhagen, Wenen, Boedapest en Parijs geweest.”

”Ook bezoek ik Katowice in Polen vaak. Dat kan ik als dagtripje doen. In de ochtend vlieg ik erheen en in de avond zie ik Dickie dan weer.”

Slapen met vliegtuigen

Zoals gezegd past Dickie niet in de tuin en al helemaal niet in haar slaapkamer. ”Om het gemis goed te maken, slaap ik dagelijks met al mijn modelvliegtuigen.”

”Ik heb een model die op Dickie lijkt, maar zijn vleugels zijn meer gedetailleerd. Hij heeft Charlie”, zo vertelt Sarah. We doen het vier tot vijf keer per week.”

Maar hoe doe je dat dan, intiem zijn met een vliegtuig? ”Ik word helemaal opgewonden van de vleugels en de cockpit.”

Sarah (23) heeft een relatie met een vliegtuig: ''We doen het vier keer per week''

Trouwen

In de toekomst ziet Sarah zichzelf in het huwelijksbootje stappen met haar geliefde Boeing 737. ”Ik ben al bezig met het maken van plannen.”

”Ik ben echter niet bereid om ervoor te verhuizen. In de tussentijd heb ik mijn modelvliegtuigen en blijf ik reizen maken zodat ik Dickie kan zien.”

Scroll naar boven