Sarah (34) is verliefd op de minnares van haar man en dat heeft grote gevolgen

Sarah (34) is verliefd op de minnares van haar man en dat heeft grote gevolgen

Anno 2023 is polyamorie, oftwel het hebben van een relatie met meerdere personen, geen uitzondering meer. De Amerikaanse Sara kan erover meepraten. Ze werd verliefd op de minnares van haar man. Dat had grote gevolgen.

Ontmoet

Sara en haar man Ryan ontmoetten elkaar op de lagere school. Na elkaar jarenlang uit het oog te zijn verloren, liepen ze elkaar op een bruiloft weer tegen het lijf.

De twee besluiten te gaan daten en in 2011 krijgen ze een relatie met elkaar. In 2017 volgt een mooi huwelijk, waarna het stel een woning koopt in Florida.

Goede vriendin

Op een dag begint Ryan opeens over een ‘goede vriendin’ van hem. ”Ze heet Kate en mijn man was louter positief. Ze was grappig en intelligent.”

”Hij bezwoer mij dat ik het goed met haar zou kunnen vinden. Ik vertrouwde hem, want onze relatie was immers goed en solide.”

”Toen ik Kate ontmoette, was ik verblind door haar schoonheid. Ik had nooit iets gevoeld voor een vrouw, dus ik dacht er verder niet teveel over na.”

Ryan en Sara besluiten om vaker af te spreken met Kate, maar dat neemt een opmerkelijke wending.

Affaire

”Als Kate en Ryan naar elkaar keken, zag ik dat er aantrekkingskracht was. Ze leken verliefd op elkaar. Vreemd genoeg was ik blij voor hen.”

”Op dat moment realiseerde ik mezelf dat ik ook gevoelens voor Kate had. Ik had er nooit eerder over nagedacht, maar ik werd al vochtig als ik naar haar keek.

”Ik heb Ryan daarna gevraagd of Kate echt alleen een vriendin was, of dat er meer speelde tussen hun. Ik wilde dat hij het op tafel zou gooien.”

”Het overviel Ryan ontzettend, maar hij gaf toe dat er meer speelde. Ze deden het al twee jaar met elkaar en waren enorm verliefd op elkaar.”

Open relatie

”Wat ik nu ga zeggen klinkt vreemd, maar ik voelde pure jaloezie. Ik wilde namelijk ook met Kate zoenen en begon daarom onderzoek te doen naar open relaties.”

Sara maakt duidelijk aan Ryan dat ze ook gevoelens heeft voor Kate en oppert een driehoeksverhouding. Ryan ziet dat wel zitten.

Wanneer Sara Kate vraagt hoe zij erover denkt, blijkt ook zij open te staan voor een relatie met drie personen. ”We zoenden direct innig met elkaar.”

Sarah (34) is verliefd op de minnares van haar man en dat heeft grote gevolgen

”Daarna volgde de daad, wat dus eigenlijk een trio was. In het begin was het onwennig, maar nu is het geweldig. Het is het beste van twee werelden.”

Basisregels

Momenteel verdelen Ryan, Kate en Sate hun tijd tussen elkaars huizen. ”Communicatie is belangrijk en we hebben enkele regels opgesteld.

”Ik had nooit gedacht dat ik in zo’n situatie zou belanden, maar ik ben verliefd geworden op de affaire van mijn man. Het voelt goed en ik ben dolgelukkig.’

Scroll naar boven