Sanne (51) vindt groot geldbedrag bij haar demente schoonmoeder en zegt niets

Sanne (51) vindt groot geldbedrag bij haar demente schoonmoeder en zegt niets

De 51-jarige Sanne was bezig met het schoonmaken in de woning van haar schoonmoeder, toen ze plots een aanzienlijk geldbedrag zag liggen. ”Ik keek om mee heen of ze me niet zag, en heb direct al het geld in mijn broekzak geduwd.”

Geld

Exclusief tegen TrendNieuws vertelt Sanne: ”Ik ga twee keer per naar mijn schoonmoeder toe, die kampt met dementie. Het is nog niet vergevorderd.”

Sanne (51) vindt groot geldbedrag bij haar demente schoonmoeder en zegt niets

”Maar omdat ze steeds meer begint te vergeten, is het een goed plan om haar uiteindelijk naar een verzorgingshuis te laten gaan. Tot die tijd kom ik twee keer per week helpen.”

”Ik doe boodschappen en help met andere huishoudelijke klusjes. Toen ik van de week een oud verfblik oppakkte in een kast, hoor ik een vreemd geluidje.”

”De deksel zat er ook losjes op, en ik kon de verleiding niet weerstaan om het open te maken. Dat heb ik toch gedaan en toen schrok ik behoorlijk. Ik versteende bijna toen ik zag dat er heel veel briefjes van 50 en 100 euro in waren gestopt. Ik wist niet wat me overkwam.”

Sanne (51) vindt groot geldbedrag bij haar demente schoonmoeder en zegt niets

”Ik dacht razendsnel na, en heb toen als een bezetene alles in mijn broekzak gestopt. Het is niet aardig om te zeggen, maar ik dacht: ze is toch dement.”

3.500 euro

”De rest van de dag voelde ik me een soort van opgelaten. Ik wilde haar woning zo snel mogelijk verlaten en wilde weten wat de opbrengst was.”

”Ik weet wel, mensen die dit lezen denken waarschijnlijk dat ik een slecht persoon ben. Maar wat gaat een oude vrouw met zoveel geld doen?”

Sanne (51) vindt groot geldbedrag bij haar demente schoonmoeder en zegt niets

”Toen ik thuis kwam, heb ik niet getwijfeld om het mijn man te vertellen. Die zou dit nooit hebben geaccepteerd en dat zou ten koste gaan van onze relatie. Ik heb eigenlijk gewoon gestolen van zijn moeder.”

”Het gaat om een bedrag van bijna 3.500 euro. Nu kan ik eindelijk die Louis Vuitton-tas gaan kopen die ik al maandenlang wil hebben. Of ik mezelf nu slecht voel? Niet bepaald. Het is niet netjes, dat geef ik toe. Maar aan de andere kant: zij weet het waarschijnlijk niet eens meer.”

Scroll naar boven