Sanne (43): ”Na een trio vind ik mijn man te klein geschapen”

Sanne (43): ''Na een trio vind ik mijn man te klein geschapen''

Een triootje; veel mensen dromen ervan. Wanneer het echt gebeurt kan het tegenvallen of er kan juist het tegenovergestelde gebeuren.

Sanne (43) uit Limburg kwam zelfs tot een hele andere conclusie. Bij nader inzien is het geslachtsdeel van haar man ’te klein’.

”Ik ben al 16 jaar met mijn man getrouwd. We hebben samen vier kinderen en ik kwam eigenlijk niets tekort. De daad was in mijn ogen prima.”

Sanne (43): ''Na een trio vind ik mijn man te klein geschapen''

Trio

”Maar vorig jaar kwam mijn man ineens met het idee het leven tussen de lakens iets spannender te maken. Hij vroeg me of ik interesse zou hebben in een trio.”

”Dat kwam even rauw op mijn dak. Ik had het totaal niet verwacht. Na er even over te hebben nagedacht, stemde ik toch in met het idee.”

”Het kan vast geen kwaad, dacht ik. Maar dan wel met een man erbij. Ik zou het niet kunnen aanzien hoe mijn man met een andere vrouw tekeergaat.”

”Tot mijn verbazing ging mijn man akkoord en dat betekende dus dat ik door twee mannen verwend zou worden. Een erg prettig vooruitzicht.”

Man zoeken

”Maar ja, waar vind je een man die zich bij een stelletje wil voegen? We zijn uiteindelijk naar een parenclub gegaan. Wel in Duitsland, want ik zou me doodschamen als ik een bekende zou tegenkomen.”

”Toen we op vrijdagavond arriveerden vond ik redelijk snel een man die mee wilde doen. Zijn naam was Steven, althans zo stelde hij zich voor. Zijn huidskleur was donker, maar niet te.”

”Na een drankje gingen we naar een kamer met een heel groot bed. Ik voelde me een beetje onwennig en ik zag dat mijn man ook niet zo goed wist hoe en wat.”

”Steven had echter al vaker met dit bijltje gehakt. Hij aarzelde niet en greep me meteen bij mijn billen, waarna hij me heel zacht kuste.”

”Ik zal verder geen details geven, maar ik heb er enorm van genoten. Mijn man zag mij weer genieten en daar genoot hij enorm van.

”Maar nu zit ik met een behoorlijk probleem.”

Te klein

”Het geslachtsdeel van Steven is veel groter dan die van mijn man. Als ik eerlijk ben denk ik er bijna elke dag aan. Ik besef dat het niet eerlijk is.”

”Wanneer ik het nu doe met mijn man, kan ik alleen maar denken aan Steven en vooral aan zijn apparaat. Ik zal het maar gewoon zeggen: ”Ik vind dat mijn man te klein geschapen is.”

”Ik durf het niet tegen hem te zeggen, want dat zou zijn hart breken. Bovendien wilde hij mij laten genieten. Misschien is het een idee om de parenclub wat vaker te bezoeken?”

Sanne (43): ''Na een trio vind ik mijn man te klein geschapen''

Scroll naar boven