Samsung biedt nu een 219-inch tv aan – ik verlaat mijn huis nooit meer

Technologie lijkt gewoon te blijven verbeteren en de updates blijven maar komen, het is bijna moeilijk om het bij te houden. Misschien hebben we het nieuwste product op de markt, maar de volgende dag lijkt het al oud. We zien dit vaak met computers, telefoons en tablets, maar er is een andere technologie die steeds verder gaat – televisies. Niet alleen worden ze steeds geavanceerder, ze worden ook groter.

Als je graag tv kijkt en lekker op de bank ligt om Netflix te kijken, zou je hiervoor moeten gaan zitten. Als we enkele decennia terugdenken, herinneren we ons misschien de oude 19-inch tv die we vanuit de andere kant van de kamer zouden zien. Samsung heeft dat nu een verre herinnering gemaakt door het aanbieden van de nieuwste creatie op de Consumer Electronics Show in Las Vegas.

Wat zou je doen met een televisiescherm dat zo groot was dat het eigenlijk een filmscherm kon zijn? Dat is wat de nieuwe tv van Samsung te bieden heeft. Hij is 219 inch en als je de wiskunde doet, is dat +/- 5.5 meter! Het gedrocht wordt ‘The Wall’ genoemd en het zal vast en zeker nooit meer hetzelfde zijn. Ik zal de eerste zijn die toegeeft dat de tv mogelijk niet in elke woonkamer past, maar als die wel past, is dit misschien iets voor jou.

Eén van de meest voorkomende vragen die mensen over The Wall stellen, betreft de hoeveelheid energie die het gebruikt. Je zult blij zijn te weten dat het niet veel verbruikt. Dat komt door de micro-LED-technologie die minder energie verbruikt dan de tv die je al hebt. Je krijgt tegelijkertijd een helderder beeld.

Misschien voel je je nu een beetje verdrietig omdat je geen 18-meter hoge muur hebt om op dit scherm te passen. Maak je geen zorgen, er is nog een andere optie beschikbaar. Het komt in de vorm van een 75-inch tv die groot genoeg is om wat plezier mee te hebben, of je kunt ze samenknippen om een ​​groter scherm te maken.

Samsung is niet het enige technologiebedrijf dat er is met 75 inch-tv’s. TLC, H-Sense en Sony bieden ze ook.

De 75-inch tv is misschien geweldig, maar in vergelijking met The Wall is het gewoon een klein broertje.