Samantha de Jong weer gelukkig in de liefde en dit zou hem moeten zijn:

Het lijkt erop dat Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, weer gelukkig is in de liefde. Eerder liet ze dat al weten, alleen was het nog niet bekend om wie het zou gaan. Eindelijk heeft ze dan een foto gedeeld via haar Instagram met een jongen die zomaar wel is haar nieuwe liefde zou kunnen zijn.

Op de foto zijn ze samen te zien met een bril op en bijgevoegd aan de foto schrijft ze het volgende:
‘Hahaha Bad teachers @bdebruijn070.’

Op zijn profiel is ook nog is te zien dat Barbie regelmatig liefdevolle reacties achterlaat en hartjes hier en daar. Zou dit dan de nieuwe vlam van Barbie zijn?

View this post on Instagram

Hahaha Bad teachers @bdebruijn070

A post shared by Samantha🎀 (@samantha_de_jong29) on

Vallen en opstaan

Het is voor Barbie een rollercoaster geweest afgelopen tijd. Onlangs is haar relatie met Maron Hill beëindigd. Daarvoor liep ze een miskraam op, waarna ze veel kritiek kreeg van de buitenwereld. Haar ex-vriend Rolf nam het toen voor haar op en liet het volgende weten:

‘Ruim 2 jaar terug was mijn inbox vol toen Sam in het ziekenhuis lag. Hele Facebookgroepen werden er opgericht om Barbie te steunen na alles wat dat meisje hebt meegemaakt. En kijk nu… Jullie jagen haar nog net die dood in met jullie veelal negatieve reacties. WALG ERVAN!’

Wat moet dat een heftige periode zijn geweest voor Barbie! Wij gunnen Barbie alle geluk in de liefde, met Bram de Bruijn als dat haar nieuwe vlam is!❤

Bron: Story