Samantha de Jong en haar verloofde Gerrit zijn uit elkaar

Volgens verschillende bronnen lijkt het erop dat Samantha de Jong en haar verloofde Gerrit uit elkaar zijn. Ook op social media gaat het los en zijn er verschillende foto’s van de twee verwijderd.

Samantha kreeg in september een huwelijksaanzoek van Gerrit Meerts waarop je ‘ja’ zei. Een maand later beviel ze van haar zoontje die Djemino heet. Iedereen dacht dat Gerrit de vader van het kind was en er werd zelf bij de foto van het zoontje ‘trotse papa’ geschreven.

Recentelijk is er door Gerrit bekend gemaakt dat hij niet de vader van het zoontje is en er is ook nergens meer bewijs over te vinden want alles is van social media verwijdert.

Samantha had gisteren een bericht op Instagram gedeeld waarbij ze het over Kuwas heeft. Kuwas heeft haar altijd erg goed geholpen:

‘Goede vrienden die je in slechte tijden laten zitten, jij als vreemde die me geholpen heeft, bedankt. Geen woorden maar daden’

Kuwas zei hier zelf het volgende over:

‘Ik ken Samantha nu denk ik vier dagen. Ik wil niet teveel erover kwijt, maar 1. ik ben geen babydaddy, 2. ik zit niet in een relatie en 3. ik heb niemand zijn relatie gecrasht. Niet iedereen gaat alles aan, maar als ik een vrouw bont en blauw zie, vrezend voor haar leven, neem ik die onder mijn hoede. Fuck huiselijk geweld.’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven