Drieënveertig jaar, het leeftijdsverschil tussen Samantha Simpson (19) en haar echtgenoot JR (62) is niet min. Toch heeft ze in hem de liefde van haar leven gevonden. Het koppel gaat nu zelfs voluit voor een eerste kindje samen. “Maar de opmerkingen die we dagelijks te verduren krijgen, maken onze relatie zo veel moeilijker”, vertelt Samantha aan ‘The Sun’.

Samantha Simpson uit de Amerikaanse staat Kansas was amper achttien toen ze JR leerde kennen via gemeenschappelijke vrienden. Na maanden met elkaar te hebben afgesproken, was ze stapelverliefd op de drieënveertig jaar oudere man.

Naar eigen zeggen viel ze voornamelijk voor zijn uiterlijk en de manier waarop hij met vrouwen omgaat. “Ik voelde me meteen aangetrokken”, zegt Samantha. “Telkens we elkaar zagen, was hij zeer galant. Dat had ik nog nooit meegemaakt bij een man. Jongere mannen zijn altijd zo onvolwassen. Zij weten niet hoe ze een partner moeten behandelen.”

BEKIJK OOK  Gebruik theezakjes om ratten en spinnen uit je huis te houden

“Met JR is het helemaal anders”, gaat ze verder. “Hij is zo volwassen en behandelt me echt als een koningin. Ik zou niets aan hem of aan onze relatie veranderen.”

Eerste kindje

In tegenstelling tot vrienden en familie namen ze hun relatie allebei meteen heel serieus. Omdat haar ouders zich niet konden neerleggen bij haar nieuwe partner, ging Samantha alleen wonen. De gepensioneerde JR trok meteen bij haar in.

Inmiddels heeft het koppel een huis gekocht samen én zijn ze in het huwelijksbootje gestapt. De volgende stap? Een eerste kindje krijgen samen.

“Hij heeft al een kind uit een vorige relatie, maar wij willen ook samen een gezinnetje”, klinkt het. “We proberen nu zwanger te worden omdat het aanvoelt als het juiste moment. We zijn net getrouwd en hebben ons eigen huisje dus waarom niet?”

BEKIJK OOK  Vader stuurt autistische zoon om afhaalmenu te halen - dan doet personeel het ondenkbare

Ellendige opmerkingen

Maar, hoe sterk ze ook geloven in hun relatie, studente Samantha heeft het behoorlijk moeilijk met de ellendige opmerkingen die ze dagelijks te horen krijgen.

“Telkens we samen zijn in het openbaar, vragen onbekenden of hij mijn grootvader is. Dat kan me echt van streek maken”, zegt Samantha. “Maar wat nog erger is, is als ze hem uitmaken voor pedofiel wanneer we in het openbaar kussen. Er gaat nooit een moment voorbij zonder dat wij negatieve reacties krijgen. Het is zo vermoeiend.”

Samantha en JR hopen nu dat alle negativiteit zal stoppen met de komst van een kindje én door hun verhaal te delen. “Mensen moeten beseffen dat onze relatie geen grap is.”

Bron: The Sun & Nieuwsblad.be


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!