SafeMoon koers

Er wordt heel veel over Safemoon gesproken op het internet en is op het moment een van de populairste digitale tokens. Daarom hebben wij een handige grafiek gemaakt waar je heel makkelijk de actuele waarde van SafeMoon kunt bekijken. Klik hier op direct Safemoon te kopen.

Koers SafeMoon (SAFEMOON)/USD


Koers SafeMoon (SAFEMOON)/EUR


Realtime de Safemoon koers volgen

Zoals bij elke andere Cryptocurrency kun je de koers van Safemoon altijd bekijken. De beurs sluit nooit zoals bij aandelen wat betekend dat je dag en nacht de prijs kunt bekijken.

Doordat de Safemoon munt gekocht en verkocht wordt ontstaat er een prijs die je hierboven kunt zien. Safemoon kopen gaat heel makkelijk en wij hebben een handige handleiding gemaakt waarin staat beschreven hoe je dat moet doen.

Safemoon

SafeMoon is een van de nieuwste en snelst groeiende cryptocurrencies.

SafeMoon een zeer ongebruikelijke digitale valuta omdat je een boete krijgt als je de munt weer wilt verkopen. Omdat de digitale munt nog maar een paar weken oud is zou het zomaar kunnen zijn dat deze nog flink in waarde zal stijgen.

SafeMoon is een altcoin: een op de blockchain gebaseerde digitale munt die in grote lijnen lijkt op Bitcoin maar ook een aantal duidelijke verschillen vertoont. De munt werd in maart 2021 gelanceerd en heeft al meer dan 1 miljoen gebruikers.

Het unieke van SafeMoon is dat het een vergoeding van 10% vraagt aan iedereen die zijn munt verkoopt; 5% van deze vergoeding wordt dan herverdeeld onder alle andere SafeMoon-eigenaars. Dit betekend dat je wordt beloond op het moment dat je de munt bewaard.

Een punt van kritiek op cryptocurrencies zoals Bitcoin is hoe ze zijn afgedwaald van hun oorspronkelijke doel om een werkende, gedecentraliseerde valuta te bieden, om simpelweg investeerbare goederen te worden; het is niet duidelijk wat, als er al iets is, je daadwerkelijk zult kunnen kopen met SafeMoon maar de verkoopvergoeding moedigt eigenaren in ieder geval aan om voorlopig niet alleen hun tokens te kopen en verkopen.

SafeMoon kan ook worden gezien als een serieuzere kijk op Dogecoin, de ironische altcoin met de onofficiële slogan “To the moon” – de slogan van SafeMoon is “Safer to the moon”.

Net als Dogecoin is SafeMoon per stuk veel minder waard dan Bitcoin of Ethereum maar de waarde is aan het stijgen. Op Coin Market Cap heeft de token momenteel een waarde van $ 0,000005.

Als zodanig trekt het al de aandacht van potentiële investeerders die willen meedoen nu SafeMoon nog goedkoop is – ondanks de verkoopvergoeding.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven