Sadie is ‘eigendom’ van Johnny en bewijst dat met een tattoo

Sadie is 'eigendom' van Johnny en bewijst dat met een tattoo

Sadie Bisbee is behalve moeder ook slaaf. Ze is naar eigen zeggen ‘eigendom’ van John Bisbee en maakt dat op een aparte manier duidelijk aan de buitenwereld middels een tattoo die haar hele rechterwang beslaat. 

Sadie heeft de tekst ‘Johnny’s girl’ op haar gezicht laten zetten. ”Zo ziet iedereen van wie ik eigendom ben. Hiermee toon ik wie de baas is in mijn leven en wie alles voor mij bepaalt. Ik ben super blij met het resultaat”, aldus de 25-jarige moeder die vier kinderen heeft.

Sadie is 'eigendom' van Johnny en bewijst dat met een tattoo

Degene die de tattoo gezet heeft is niemand minder dan haar man zelf. In gesprek met Kennedy News zegt hij: ”De tattoo is het bewijs van de liefde die ze voor mij heeft. Bovendien heb ik haar naam ook laten zetten. Sadie staat op mijn voorhoofd.”

Reacties

Het koppel wordt online massaal uitgelachen en afgeschilderd als ‘zielig’. Ook wordt haar aangeraden een consult bij een psycholoog te nemen. Daar heeft Sadie maling aan. ”Ik ben tenminste van iemand. Dat kunnen veel anderen niet zeggen.”

Naar eigen zeggen is haar familie ook dol op de tattoo. ”Mijn moeder vindt het een hele mooie manier van liefde tonen voor je partner. Het maakt me niet uit wat andere mensen zeggen. Ik ben tenminste van Johnny.”

Scroll naar boven