Rutger Castricum komt Hugo de Jonge tegen in het vliegtuig op vakantie

Rutger Castricum heeft bij HLF8 een opmerkelijke anekdote gedeeld over zorgminister Hugo de Jonge. hij zat namelijk in hetzelfde vliegtuig. Hij vertelde openhartig over het feit dat het personeel van het vliegtuig ineens deed alsof de paus bij hen in het vliegtuig zat.

Vakantie in Portugal

Hij vertelde hierover: “Nou, ik had één antivaxxer bij me. Nou niet echt een antivaxxer, maar hij deed het volgens mij niet uit principe. Hij was nou ook weer niet zo principieel, want aan het eind van de rit wilde hij toch wel, omdat hij het gewoon te veel gedoe vond”.

Gekte in het vliegtuig

Maar het werd nog gekker: “Ik zat in het vliegtuig terug en dat is nog wel het meest opmerkelijke. Er werd toen omgeroepen in het vliegtuig dat het eigenlijk belachelijk was dat een aantal geen mondkapjes om hadden. Daar zat een soort van agressiviteit in waarvan ik al dacht: huh?”

“Toen landden we en werd omgeroepen dat we een halfuur in het vliegtuig moesten blijven, ‘want de airport is te vol’. Dat vond ik heel opmerkelijk, want het kost heel veel geld om een half uur mensen in een vliegtuig te laten zitten en dat is niet des Transavia’s.”

“Ik keek precies in de ogen van Hugo de Jonge. Dat heeft dus de werking, hè? Als dat in het vliegtuig zit, gaan ze ineens roomser dan de paus doen.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven