Russische ‘Yogi’ opgepakt op Bali na naaktfoto bij heilige boom

Een Russische yoga-influencer is Indonesië uitgezet nadat ze naakt poseerde bij een heilige boom op het eiland Bali. Alina Fazleeva, voor haar volgers beter bekend als Alina_Yogi, deelde de beelden op haar sociale media account.

Locale ondernemer

Toen de beelden gezien werden door de Balinese ondernemer Niluh Djelantik, schakelde hij de politie in, die onmiddellijk ingreep. De 700-jaar oude boom staat bij de lokale bevolking ook wel bekend als kayu putih.

Op de ietwat vreemde foto’s is een poedelnaakte Alina te zien die haar billen en borsten in de kronkelende wortels van de boomstam drukt. Omdat de gigantische boom door de lokale bevolking als heilig wordt beschouwd, hebben de naaktfoto’s sindsdien voor verontwaardiging gezorgd.

Heilige boom

Omdat de gigantische boom door de lokale bevolking als heilig wordt beschouwd, hebben de naaktfoto’s sindsdien voor veel verontwaardiging gezorgd. Toen de influencer ontdekte dat de beelden als aanstootgevend werden gezien, verwijderde ze de video meteen.

Alina en haar vriend moesten sindsdien deelnemen aan een reinigingsceremonie op de plaats van het misdrijf in overeenstemming met de lokale overtuiging. Een nieuwe video – waarop ze haar volledig gekleed en biddend aan de voet van de heilige boom zit, ging vergezeld met de boodschap:

“Mijn excuses aan alle Balinese en Indonesische mensen, ik heb spijt van mijn acties. Ik schaam me zo, ik wilde je op geen enkele manier beledigen, absoluut geen kennis van deze plek.” Helaas voor het koppel zullen ze waarschijnlijk minimaal 6 maanden niet meer mogen afreizen naar het eiland.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven