Russische ‘Popeye’ ondergaat levensgevaarlijke operatie om op ‘alien’ te lijken

russische popeye

De man die door zijn gigantische kunstmatige biceps bekendstaat als de ‘Russische Popeye’, is door verschillende doktoren gewaarschuwd dat hij in levensgevaar is nadat hij meerdere cosmetische operaties heeft ondergaan om op een alien te lijken.

Ex-soldaat

Kirill Tereshin is een voormalig soldaat, en is geen onbekende met een cosmetische ingreep hier en daar. Dit deed hij door onder andere een grote hoeveelheid vaseline in zijn armen laten injecteren om zichzelf ‘grotere biceps’ te geven. De 25-jarige man is sinds die tijd uitgegroeid tot een populair figuur, en heeft bijna een miljoen volgers op TikTok.

Ondanks de constante doodswaarschuwingen van artsen, gaat hij toch door. Zo heeft hij onder andere zijn lippen laten opspuiten en zijn jukbeenderen laten vergroten. Tot slot heeft hij ook het een en ander laten doen aan zijn onderkaak en voorhoofd.

@official_ruki_bazuki

♬ оригинальный звук – Руки Базуки

TikTok Video

In de video die hij deelde zei hij onder andere: “Ik ben de ideale knappe man. Alles valt op aan mij – lippen, kin, jukbeenderen, voorhoofd, mijn neus is gelijk, onderkaak… Ik wil gewoon een buitenaards gezicht hebben. Ik geloof al in buitenaardse wezens sinds ik als tiener een UFO zag.”

Het goede nieuws is dat Kirill zijn ingespoten triceps al heeft laten verwijderen. Toch heeft hij besloten het advies om de gigantische implantaten uit zijn biceps te laten verwijderen, te negeren. Een chirurg heeft hem al meerdere malen geadviseerd om het te laten verwijderen vanwege de groten risico’s:

@official_ruki_bazuki

♬ оригинальный звук – писюн

“Het risico op complicaties is in dit geval erg hoog. Maar niets doen zal hem niet helpen. Een giftige stof in het lichaam kan op lange termijn de nieren compliceren en tot de dood leiden.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven