Russische fotograaf maakt foto’s van mooi ouder echtpaar, bewijst dat liefde de tijd overwint

Soms heb ik het gevoel dat we in een samenleving leven waarin ouder worden wordt afgekeurd. Het lijkt erop dat veel mensen denken dat ouder worden gelijk staat aan een leven zonder nieuwe dingen te ervaren, plezier te maken of verliefd te worden.

Liefde is tijdloos en relaties die tientallen jaren hebben geduurd, zijn meestal de sterkste. Mijn ouders zijn al meer dan 40 jaar samen en hoewel ze kibbelen en discussiëren, is de band die ze hebben niet kapot te krijgen.

Het is triest dat we amper iets zien van ouderenliefde in films of op billboards. Een persoon die het er misschien mee eens is, is een Russische fotograaf Irina Nedyalkov. ‘Een tijdje terug maakte ze een aantal mooie en ontroerende foto’s van een ouder echtpaar op het strand.

Het was pas toen ze ze op haar Facebook-pagina plaatste dat opeens duizenden deze enorme lieve foto’s van dit echtpaar een liefdevol en intiem moment vonden. De foto’s zijn over de hele wereld gedeeld en hebben goede feedback gekregen. Mensen lijken blij te zijn met het zien van oudere liefde op foto’s.

We delen nu de set foto’s waarvan jij kunt genieten:

Bekijk voor nog meer prachtige foto’s van dit ouderlijk echtpaar op de volgende pagina! Wij kunnen er geen genoeg van krijgen