De 58-jarige Russ Kellett zegt meer dan 60 keer door aliens te zijn ontvoerd. Ook heeft hij de afgelopen 30 jaar als ‘supersoldaat’ gevochten in oorlogen tussen verschillende uitheemse soorten. Russ doet nu zijn verhaal.

”De eerste keer dat ik ontvoerd werd, was ik 16 jaar. Ik reed op mijn scooter naar huis en kwam opeens in een tunnel die ik nooit eerder had gezien. Toen ik bijkwam, was ik omsingeld door buitenaardse mannen van 4.5 meter lang. Ze leken erg veel op Dracula, maar hadden geen scherpe tanden.”

Russ is al 60 keer door aliens ontvoerd en waarschuwt ons: ''Morgen kunnen ze jou rekruteren''

Veldslagen

Sinds de eerste ‘ontvoering’ heeft Russ naar eigen zeggen met ‘meerdere buitenaardse rassen’ te maken gehad en heeft hij zelfs veldslagen met hen uitgevochten op aarde en in de ruimte.

Geheime basis

Van de oorlogen heeft hij geen bewijs, maar dat zegt hij wel te hebben van buitenaards leven. ”Toen ik ‘s-avonds laat naar de vuilnisbakken liep, zag ik plotseling een gigantische rode lichtbol. Die werd achtervolg door twee jagers. De bol ging de wolken in en de straaljagers kwamen er aan de andere kant weer uit.”

Russ vervolgt: ”Ik heb de bol nooit meer gezien. Toen ik mijn camera erbij pakte, zag ik dat de straaljagers op zoek waren naar iets dat leek op ‘zes zwevende lichten’ in de lucht. Ik kon mijn ogen niet geloven.” Volgens de Brit hebben de aliens een geheime basis onder de Noordzee.

”Ik dat de buitenaardse wezens een reeks met geheime bases hebben,┬áverspreid over de hele wereld in de diepste diepten van de oceanen, zodat wij, als mensen, ze niet kunnen vinden.”

Bewijs

Russ vindt het jammer dat mensen hem niet geloven als hij zijn verhaal vertelt. ”Ze lachen om mij, maar ze beseffen het niet: als de aliens willen, ontvoeren ze jou morgen.”