RTL Boulevard: “Wendy van Dijk is vreemdgegaan”

Pijnlijke tijden voor Wendy van Dijk… Door de opmerkelijke rechtszaak die ze heeft aangespannen tegen Robbert Boekema is naar buiten gekomen dat ze is vreemdgegaan van Erland Galjaard.

Samenwerking

Wendy en Robbert hebben een lange tijd samengewerkt aan het fitnessapparaat DISQ. De twee kwamen op een gegeven moment in de knel met elkaar, waardoor hun professionele samenwerking eindigde. Dit werd in 2020 breed uitgemeten in de media. Niet lang daarvoor kwamen de twee ook al in het nieuws, maar dan door iets heel anders.

Vlak nadat Wendy van Dijk en haar man Erland in 2019 bevestigde dat ze problemen hadden in hun huwelijk onthulde showbizz expert Albert Verlinde de reden: Een affaire met Robbert. Destijds zei Verlinde het volgende: “Het schijnt misgegaan te zijn bij de marathon van Chicago, waar het gezelliger werd dan de bedoeling was. Toen had Erland ook zoiets van: ik ben er klaar mee met het gedoe.”

En dat kwam Albert duur te staan. Er werd als volgt op gereageerd: “Albert wil natuurlijk een beetje sensatie hebben, dat hoort er kennelijk bij. Ik denk dat hij wat reclame nodig had voor z’n nieuwe programma”, reageerde Robbert stellig.

RTL Boulevard onthuld

Maar Boulevard komt nu met een heel ander verhaal: “Er werd destijds ook al geroepen dat Robbert Boekema er iets mee te maken zou hebben. Nu heeft hij het dus in de rechtbank gehad over hun relatiebreuk. Dat lijkt te bevestigen dat zij elkaar in die periode niet alleen op zakelijk gebied zagen.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven