‘Roxeanne Hazes zwijgt André dood sinds hij Monique aan de kant heeft gezet’

Als we het hebben over imagoproblemen lijkt Roxeanne Hazes de enige uit de familie te zijn die hier zonder kleerscheuren vanaf komt. Wat blijkt nu? De zus van André heeft helemaal niets met Sarah van Soelen, benadrukt weekblad Story.

Afgesloten van familie

Roxeanne lijkt zich te hebben afgesloten van haar moeder en broer. Niet heel gek ook als je erover nadenkt: Rachel Hazes is constant haar gal aan het spuwen over Monique en André is een notoire vreemdganger. Wel heeft Roxeanne goed contact met Monique.
Eerst leek ze gelukkig dat de ruzies met haar broer waren opgelost. Sterker nog, dit heeft ze in meerdere interviews gezegd.

Maar de radiostilte lijkt nu compleet. Story is dan ook helemaal overtuigd van het volgende: Roxeanne zit in kamp-Monique. “De band tussen Roxeanne en Monique werd na de definitieve breuk van die laatste met André alleen maar sterker. Monique liet er op social media geen twijfel over bestaan dat ze bij Roxeanne troost vond,” aldus het weekblad.

Roxeanne zwijgt André dood sinds hij Monique bij het grofvuil heeft gezet en overstapte naar Sarah. “Dat ziet zijn nieuwe liefde Sarah ook.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven