Roxeanne Hazes eist speciale uitzondering bij Beste Zangers (en krijgt deze)

Roxeanne Hazes eist speciale uitzondering bij Beste Zangers (en krijgt deze)

Roxeanne Hazes wilde graag meedoen aan het zangprogramma Beste Zangers. Allemaal leuk en aardig, maar de liedjesshow wordt opgenomen in het buitenland en het is niet toegestaan om een partner mee te brengen. Roxeanne eiste echter dat er voor haar een uitzondering werd gemaakt, omdat ze zo’n last van heimwee heeft.

”Ja, dat is heel erg”, aldus Roxeanne. ”Ik heb mijn hele leven al last van heimwee. Er zijn een paar trauma’s uit mijn jeugd die daarvoor hebben gezorgd. Wat dus betekent dat het voor mij een ‘nee’ was als ik zonder Erik op reis moest”, vertelt de 29-jarige zangeres tegen RTL Boulevard.

Water bij de wijn

Roxeanne zegt heel goed te begrijpen dat er regels zijn en dat het simpelweg niet de bedoeling is dat partners meegezeuld worden. Het is namelijk de bedoeling dat artiesten een soort van band voor een avond met elkaar scheppen, dus als er dan een of andere partner bijzit, gaat dat lastig.

Eigenlijk wilde Roxeanne naast Erik, ook hun zoontje Fender meenemen. Uiteindelijk is er water bij de wijn gedaan en is de keus gevallen op Erik en moest Fender thuisblijven. Roxeanne had het daar naar eigen zeggen heel moeilijk mee, maar vond het achteraf ”heel erg lekker.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven