Rouwende vader deelt foto’s van overleden vrouw & ongeboren kind gedood door dronken bestuurder

Een rouwende vader dringt aan op strengere wetten voor rijden onder invloed nadat zijn vrouw en ongeboren kind zijn aangereden en vermoord door een bokskampioen in Californië die vermoedelijk dronken was.

Zach Kincaid plaatste beelden van een bijeenkomst op 26 september in McWane Family Funeral Home waarin Krystil Kincaid (29) werd getoond en hun ongeboren dochter, die ze Avalynn Onix zouden noemen, in een kist.

Geplaatst door Zach Kincaid op Dinsdag 18 september 2018

‘Een dronken bestuurder die op de snelweg met twee rijstroken reed met een snelheid van 140 km / u op de verkeerde weghelft vernietigde mijn familie’, liet hij zien via een selectie van afbeeldingen via een social media-bericht.

I was wondering what her eyes would have looked like, what her smile would have looked like, what her giggle would have…

Geplaatst door Zach Kincaid op Dinsdag 30 oktober 2018

Hij zei dat, omdat zijn vrouw acht maanden zwanger was, de 28-jarige Marcos Forestal niet zoveel jaren achter de tralies hoeft te zitten als dat hij het leven van zijn dochtertje zou ontnemen.

Kincaid voegde eraan toe: ‘De maximale straf voor het vermoorden van mijn vrouw en dochter is maximaal 10 jaar. De staat Californië denkt niet dat er voorbedachte rade was, maar ik weet dat hij zo roekeloos reed, hij was niet van plan iets goeds te doen … ze was uitgerekend op 9 oktober, een volledig ontwikkelde baby van 36 weken oud wordt niet beschouwd als een persoon in de staat Californië. ‘

man met overleden vrouw

De vader heeft een 11-jarige dochter en twee zonen van acht en vier jaar oud met zijn overleden vrouw. Hij heeft ook een 14-jarig stiefkind.

Afbeeldingen van de gezamenlijke begrafenis laten familieleden zien die kijken naar de kist van hun geliefden en om de beurt de baby vasthouden die ook op de borst van Krystil was afgebeeld.

Hij heeft $51.020 opgehaald via een GoFundMe me-pagina voor de familie, waardoor hun doel van $ 50.000 is overschreden.

Een Change.org-petitie die 150.000 handtekeningen nodig heeft, had zaterdagavond al ongeveer 79.000.

Champion Boxer Forestal werd gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed en heeft zich niet schuldig bevonden. Hij verschijnt nog voor het gerecht op 1 november.

Bron: Dailymail