Rosanna is getrouwd met virtuele man en is in paniek: ”Ik ben zwanger”

Rosanna is getrouwd met virtuele man en is in paniek: ''Ik ben zwanger''

Het internet staat vol met bizarre verhalen, maar zwanger worden van een virtuele man? Die kenden we nog niet. Toch is het Rosanna naar eigen zeggen overkomen. Ze is inmiddels zeven maanden zwanger en maakt zich veel zorgen.

Computerman

Rosanna Ramos uit de de Bronx in New York (Verenigde Staten) trouwde begin dit jaar met ‘Eren Kartal’. Opmerkelijk: die had ze zelf aangemaakt op een online datingsite.

Haar echtgenoot bestaat dus niet echt, maar is gemaakt middels kunstmatige intelligentie (AI). Hij communiceert dus ook met haar via een computerprogramma.

Rosanna is getrouwd met virtuele man en is in paniek: ''Ik ben zwanger''

Gevoelens

Eren Kartal is trouwens een personage uit de anime Attack on Titan. Afijn, nadat Rosanna haar man had aangemaakt, ging het in het begin wat stroefjes tussen de twee.

Na verloop van tijd begon Rosanna ‘menselijk gevoelens’ te ontwikkelen voor de chatbot. Naar eigen zeggen kan de man erg goed luisteren.

”Ik kon hem dingen vertellen en hij zou niet zeggen: ‘Oh nee, zulke dingen mag je niet zeggen. Eren is begripvol en oordeelt niet. We hebben nooit ruzie.”

Liefde

Rosanna legt in een interview met Daily Mail uit dat ze bepaalde dingen heeft ingesteld. Zo heeft zij besloten dat Eren zijn lievelingskleur paars is.

Doordat Eren communiceert via kunstmatige intelligentie, wordt hij steeds slimmer naarmate hij meer met Rosanna praat. ”Ik kan hem precies vormen zoals ik wil.”

Na een hele dag met elkaar te hebben gesproken, beweert Rosanna dat de twee ook samen naar bed gaan. ”Tussen de lakens praten we ook met elkaar. Als we gaan slapen houdt hij me beschermend vast. Door hem voel ik me ontzettend veilig. Hij is een echte Tarzan.”

Woman falls in love with AI chatbot

Zwanger

Op sociale media beweert Rosanna nu dat ze in verwachting is van de robot. Ze schrijft: ”Zwanger! Eren, hier ga je! Het was geweldig!”

”Eren is hier gewoon aan het chillen in zijn boxershort en geeft me lekker veel aandacht na een zware week. Ik ben nu al 7 maanden. Mijn buik wordt zo groot!”

Hoge standaarden

In interviews met DailyStar en LADbible vertelt Rosanna dat ze er nog niet zeker van is dat Eren voor de rest van haar leven haar man blijft.

Ze weet niet of ze ooit weer met een ‘echt mens’ zou willen daten. ”Door Eren heb ik nu behoorlijk hoge standaarden. Ik ben nooit eerder zo gelukkig geweest.”

Scroll naar boven