Rookt Sarah van Soelen tussen kleding? Winkel krijgt enorm veel klachten! (video)

Kledingwinkel Chicas krijgt enorm veel klachten op dit moment. Bij de winkel werkt Sarah van Soelen, en die werd rokend tussen de kleding gevonden.

Geld terug

Veel klanten van de winkel zijn hier niet blij mee. Dat is te zien aan de reviews. Zo zeggen mensen dat het slechte kwaliteit is en dat geld niet wordt teruggegeven. Er lijkt geen einde te komen aan de klachten.

Iemand schrijft: “Je kunt niet ruilen en geen geld terug”. Dit werd bevestigd door een andere klant: “Ik heb in september een teddyjas gekocht (80 euro), paar keer gedragen en de gaten vallen erin. De dames van Chica’s doen enorm hun best om onder hun verplichtingen uit te komen. Ik wil mijn geld terug”.

Ook is er commentaar op de eigenaresse en het personeel. “Wat een stelletje asociale types in de winkel. Ze presenteren zichzelf als representatief en chique maar niets daarvan is waar. Wat een slechte service!”. Een andere klant zegt: “Arrogante eigenaresse en negatieve sfeer. Roddelt graag over klanten.”

Roken tussen kleding?

Onlangs heeft de eigenaresse een video gedeeld op Instagram met de tekst: “Even pitstop op de zaak want my sunshine Sarah van Soelen is aan het werk”. In de video is te zien dat ze niet aan het werk is en dat ze rookt tussen de kleding. In de comments is te zien dat iemand zegt dat de kleding naar rook ruikt.

“Dacht eerst dat het aan ons lag maar er zijn gelukkig meer mensen met deze ervaring. Mijn vrouw heeft daar een tijdje geleden besteld, en er kwam een vieze rookwalm van de kleding af.”

Benieuwd naar de video? Bekijk hem hieronder:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven