Ronald Molendijk haalt uit naar Marc-Marie Huijbregts – “Een trucje”

De ruzie tussen Ronald Molendijk en Marc-Marie Huijbregts lijkt een nieuw hoogtepunt te hebben bereikt. Ronald gaat in shownieuws in op de komediant en zegt dat hij maar één truc heeft.

De Slimste Mens

Het begon na de uitzending van de Quiz De Slimste Mens. Ronald riep na de uitzending om de 56-jarige leeftijdsgenoot uit het programma te knippen. Vervolgens is Marc-Marie in zijn podcast helemaal los gegaan: “Ik heb medelijden, hij draait in een leren slip op seksfeesten!”

In Shownieuws werd Ronald geconfronteerd met deze uitspraken. Hij besloot niet in te houden en had er het volgende op te zeggen:
“Ik heb het opgeschreven, let even op. Daar gaan we. Ten eerste: de tactiek van Marc-Marie is mijn naam niet goed kunnen uitspreken. Nou, beste Marc-Marie, ik heet Ronald Molendijk.”

Hij gaat verder: “Ja, hè? Verder: ik draai ongeveer drie keer per week en ik heb inderdaad vijf keer op Wasteland gedraaid. Als Wasteland me morgen belt, ga ik weer draaien. Ik zou werkelijk niet begrijpen waarom zo’n deugmens als Marc-Marie ineens heel erg denigrerend over een seksfeest is.”

Ergenis van Ronald

Maar daar stopt de tirade van de DJ nog niet: “Het is namelijk dat hij één trucje heeft. Met zijn stem zal hij geboren zijn – ik heb daar mijn twijfels over, maar prima – maar zijn trucje is dat hij verbaasd is en er vervolgens een soort van: ‘Nou, belachelijk, belachelijk!’ overheen komt. En dan komt er een soort slotpleidooi. Dat hoor ik al jaren hetzelfde.”

Tot slot heeft Ronald Molendijk nog een boodschap voor Marc-Marie: “Beste gast, vernieuw! Ga een coach zoeken en vernieuw een keer met je act. En als je iedereen de maat neemt en je bent zelf een keer de pispaal, wees dan ook een keer manmoedig. Incasseren kan je leren. En door.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven