Roma (26) kan niet werken: ”Het geld uitgeven van mijn ouders is een fulltime baan”

Roma (26) kan niet werken: ''Het geld uitgeven van mijn ouders is een fulltime baan''

In de categorie opmerkelijke verhalen hebben we weer een pareltje voor je gevonden. De 26-jarige Roma Abdesselam is een ’thuisblijvende dochter’. Ze kan niet werken, omdat ze naar eigen zeggen dagelijks het geld van haar ouders uitgeeft.

Sommige mensen hebben het geluk dat ze geboren worden in een gezin dat niet in de slappe was zit. Roma is zo iemand.

Geld van ouders

De volwassen vrouw van 26 jaar woont nog steeds thuis en kan naar eigen zeggen niet werken. ”Het geld van mijn ouders uitgeven is op zich al een fulltime baan.”

De extravagante meid houdt van haar ‘werk’. ”Elke dag word ik wakker en ontbijt ik heerlijk. Daarna ga ik fitnessen en is het alweer tijd om te winkelen.”

@therealsahd Stay At Home Daughter series #fyp #sahd #foryou #foryoupage #dior #hova #nyc #soho ♬ original sound – Stay At Home Daughter

Het zal je niet verbazen, maar Roma heeft een behoorlijk dure smaak. ”Ik houd van handgemaakte kleren en Chanel. Ik wandel er dagelijks binnen om te zien of er een nieuwe collectie is.”

”Maar ik houd ook van reizen. In de afgelopen twee jaar ben ik meermaals naar Saint Tropez, Monaco en Mykonos gegaan om lekker te feesten.”

20.000 dollar per dag

Het klinkt te bizar voor woorden, maar Roma kijkt nooit naar de rekening. ”De creditcard van mijn vader kent geen limiet. Ik kan opnemen wat ik wil.”

”Soms komt het voor dat ik 20.000 dollar op een dag spendeer. Als ik nieuwe make-up en parfum nodig heb, dan gaat het hard.”

Ouders

Roma wil niet bekendmaken wat haar ouders voor werk doen. Ze vertelt wel dat ze twee keer de creditcard moest afgeven aan haar vader.

”Toen had ik volgens hem teveel uitgegeven. Maar ja, ik ben een daddy’s girl. Hij is nooit lang boos. De volgende dag gaf mijn vader de kaart al terug.”

Werken

Roma heeft nog nooit gewerkt en is dat ook niet van plan. ”Aan het eind van de dag ben ik heel moe. Geld uitgeven is erg vermoeiend. Het is gewoon een fulltime baan.”

Scroll naar boven