Rode oortjes tijdens de kerst? Kim Holland geeft tips!

Rode oortjes tijdens de kerst? Kim Holland geeft tips!

Bij de meeste gezinnen draait kerst om lekker eten en gezellig samenzijn met vrienden en familie. Maar daardoor blijft er weinig tijd over om het feest voort te zetten tussen de lakens. Ex-pornoactrice en liefdescoach Kim Holland geeft tips om je seksuele piek met kerst te bereiken.

Volgens Kim is een goed begin het halve werk. Ze raadt daarom aan de seksuele spanning al vroeg op te bouwen. Dat kan bijvoorbeeld met ‘geile woordjes’. Fluister eens wat spannends in het oor van je partner.

Spannende outfit

Als je zin hebt om van bil te gaan, dan is het geen aanrader om rond te lopen in een lelijke kersttrui, of een versleten pyjamabroek. Kim adviseert een verzorgde outfit. “Als je zelf vindt dat je er lekker uitziet, dan zorgt dat voor een stukje zelfvertrouwen en gedraag je je ook anders.”

Rode oortjes tijdens de kerst? Kim Holland geeft tips!

Seks tijdens pauze kerstfilm

En als je toch in je joggingpak op de bank ploft, vergeet dan niet een moment te plannen voor elkaar. “Plan een moment voor seks op eerste of tweede kerstdag. Een kerstfilm kijken? Niks mis mee, maar gebruik de pauzeknop voor een gezellige pauze.”

Eet en drink met mate

Veel mensen vreten zich helemaal vol en dat zorgt voor een ‘after dinner dip’. Ook vloeit de drank vaak rijkelijk. Dat zijn red flags voor goede bedprestaties. “Als je niet te veel eet, houd je energie over voor een lekker potje sex.”

Romantiek is erotiek

Romantiek is volgens Kim Holland de sleutel tot een hete kerst. “Geef elkaar complimenten en flirt tijdens het kerstdiner door te knipogen. En het beste glijmiddel voor een relatie is heerlijk zoenen. Neem de tijd, daag elkaar uit. Heb je champagne in huis? Giet dat over elkaar heen en lik elkaar af. Of koop chocolade en smeer elkaar daarmee in”, geeft de seks-expert mee.

Scroll naar boven