De Australische Rod heeft een intieme relatie met een pop die hij Karina noemt. Het enige probleem: zijn echte vriendin is er niet zo blij mee dat ze hem moet delen met een plastic pop. En daar snapt Rod niets van.

In een exclusief interview met 7News vertelt hij dat hij Karina kocht in oktober 2021. Hij ging destijds door een ‘droge’ periode en had al twee jaar geen vrouw aangeraakt. Toch was hij geen single. Rod had via internet een vrouw ontmoet, maar die woonde 5.000 kilometer verder.

De twee begonnen een relatie, maar hebben elkaar nog nooit in het echt gezien. Rod verlangde echter naar gezelschap. Om die reden zocht hij op internet naar een sekspop. Er ging een wereld voor hem open en voor 3.000 Australische dollar kocht hij zijn eigen pop, die hij Karina Luvly noemde.

Verliefd

Het duurde vervolgens niet lang voordat Rod gevoelens kreeg voor de pop. Hij verzorgde haar elke dag, deed haar make-up en had seks met de pop.

Een maand na de aanschap besloot hij om zijn ‘echte vriendin’ de waarheid te vertellen. Die was verre van blij met het bizarre nieuws. ”We kregen er ruzie over en ze begreep het niet. Ze voelt zich bedreigd door Karina. Ik heb gezegd dat ze me slechts gezelschap houd.”

”Ik heb Karina zelfs aan mijn moeder van 85 jaar voorgesteld. Die begrijpt hoe belangrijk ze voor me is.” Als het aan Rod ligt, komt er een driehoeksverhouding. ”Ik heb genoeg liefde om te geven”, aldus Rod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karina (@karina_luvly)