Rob (41) moedigt zijn vrouw aan om vreemd te gaan

Rob (41) moedigt zijn vrouw aan om vreemd te gaan

Rob (41) en zijn vrouw zijn al tien jaar samen en hebben een dochtertje van vier. De laatste tijd is Robs partner echter niet zo gelukkig meer en de vader dreigt zijn vrouw kwijt te raken. Rob heeft daarom een moedig besluit genomen: hij moedigt zijn vrouw aan om vreemd te gaan.

Psycholoog

Aan de website Famme.nl vertelt Rob dat zijn vrouw enkele maanden na hun bruiloft zwanger werd. Het was ongepland en zijn vrouw raakte enorm in paniek. Als stewardess was ze erg gehecht aan haar vrijheid en had andere plannen met haar leven. Omdat ze het allemaal niet kon bolwerken schakelde ze een psycholoog in die haar moest bijstaan.

“Tijdens de zwangerschap mocht ze niet meer vliegen en ook na de bevalling zat ze veel thuis. Na haar zwangerschapsverlof is ze parttime gaan werken en vroeg om kortere vluchten zodat ze vaker thuis kon zijn. Toch merkte ik dat er iets was veranderd in mijn vrouw.”

“Er was niks meer over van die spontane, vrije vrouw. Ze was niets meer dan een hoopje mens die ook nog eens 10 kilo was aangekomen. Mij maakte dat niet uit, maar zij zat er ontzettend mee. Dat heeft er ook aan bijgedragen dat ze zich steeds minder goed begon te voelen.”

Vreemdgaan

“Een jaar geleden gingen we samen een weekje op vakantie. Mijn moeder paste op onze dochter en daardoor konden we veel praten. Ik heb haar toen aangemoedigd om weer leuke dingen te gaan doen en heb haar zelfs aangemoedigd om vreemd te gaan met andere mannen.”

“Ik dacht dat vreemdgaan haar zou helpen om zich weer levenslustig en zelfverzekerd te voelen. Ze ging akkoord en wilde graag met andere mannen naar bed. Wel hebben we een afspraak gemaakt: “Zorg dat ik er nooit achter kom met wie je het doet.”

“We zijn nu een paar maanden verder en het gaat de goede kant op met mijn vrouw. Ik weet niet of ze is vreemdgegaan, al denk ik van wel. Ik ben daar oké mee, want daardoor heb ik onze relatie kunnen redden. Ik zeg niet dat vreemdgaan goed is, maar bij ons werkt het prima.”

Scroll naar boven