Restauranteigenaar reageert vernietigend op domme recensie van Greetje

Tegenwoordig kun je zo’n beetje over een recensie over achterlaten. Over producten uit de winkel, of een nachtje in een hotel. Maar over een restaurant kan dat natuurlijk ook. Ene Greetje bezocht een Aziatisch restaurant, en was niet zo tevreden.

Als je een recensie wilt achterlaten, dan zijn er talloze mogelijkheden. Een van de belangrijkste is natuurlijk Google. Voor restauranteigenaren kan een recensie goed uitpakken, maar ook ontzettend waardeloos. Zeker wanneer er mensen zoals Greetje langskomen.

Restaurant Chung

Greetje kwam eten bij restaurant Chung in hartje Rotterdam. Daar bestelde ze een lekkere Peking Eend. Tot haar woede kreeg ze daar geen bami of nasi bij.

En dus klom Greetje in de (online) pen om dit restaurant compleet af te zeiken. In haar recensie is het volgende te lezen:

”We kwamen bij Chung en dachten we gaan hier gezellig lekker eten. We werden vriendelijk begroet en naar een tafeltje op het terras gebracht. We bestelden een biertje en een zoete witte wijn voor mij.”

”Deze hadden ze niet omdat de baas die niet lekker vindt en dus geen wijn voor mij!!! Als gerecht bestelden we Peking, een classic en voor mijn man Peking eend gewokt.”

Geen nasi of bami

”Denk je toch dat daar alles bijzit. Krijg je het gerecht is het echt alleen de Peking eend! Geen rijst of bami of nasi. Als je dan navraag doet, zeggen ze dat je bij kunt bestellen.”

”Bami of nasi kost €2,50 extra! En dat op een prijs van €22,50 voor alleen een Peking eend. Wij waren onaangenaam verrast. We hebben hier dan ook melding van gemaakt!”

”Hoewel de eend heel lekker was, zijn we daarna nog ergens pizza gaan eten om de honger te stillen. Zonde van het geld. Voor ons geen geslaagde avond. Heel jammer!!!

Restauranteigenaar reageert vernietigend op domme recensie van Greetje

Eigenaar reageert woest

De eigenaar van restaurant Chung pikt de hersenloze reactie van Greetje niet, en reageert laaiend op de klacht. Hij schrijft:

”Ik heb op de kaart ook Chateau Y’Cuem staan. Half flesje €395,00 maar niet te betalen waarschijnlijk voor u. Heel spijtig om te horen maar ik hoop dat u begrijpt dat wij niet een standaard Aziatisch restaurant zijn met grote bakken bami of nasi want dant bent u aan het verkeerde adres.”

”Mogen wij u vragen wat er mis is met geld voor supplemeten? Er staat toch nergens dat wij een all you can eat zijn? Omdat wij Chinezen zijn moeten wij er altijd maar bami of nasi bij geven?”

De man wijst er verder nog op dat zijn eend vers gemaakt wordt en niet uit de diepvries komt. Hij verwijst klagende Greetje naar een goedkoop alternatief waar ze ook nog zoete witte wijn kan krijgen. ”Het liefst met een ijsklontje 😉 Onderstaand de reactie:

Restauranteigenaar reageert vernietigend op domme recensie van Greetje

Scroll naar boven