Restaurant laat klanten dessert uit toiletpot eten en de video laat mensen kokhalzen

Restaurant laat klanten dessert uit wc-pot eten

Het internet gaat helemaal uit zijn plaat nadat een Israelisch restaurant met een primeurtje is gekomen. Klanten die een bepaald dessertje bestellen, moeten dat uit een toiletpot lepelen. Restaurant Gordos uit Tel-Aviv vindt het harstikke geslaagd.

Wc-pot

Wanneer je uit eten gaat, ga je voor een gerecht dat je normaal gesproken thuis niet zo snel zult maken. Je verwacht hier natuurlijk ook dat je eten mooi gepresenteerd wordt.

Maar restaurant Gordos gaat wel heel erg ver. Wanneer je hier een chocolade pudding bestelt, wordt dat gereserveerd in niets anders dan een toiletpot.

Restaurant laat klanten dessert uit wc-pot eten

Ja, dat lees je goed. Het gaat om een volledig formaat wc, doordrenkt met draderig chocolade-ijs dat uitgesmeerd is over deze toiletpot. We houden allemaal wel eens van een lekkernij, maar dit laat mensen letterlijk walgen. De video die door klanten werd gemaakt, gaat het internet over.

Gordos

Het eigenaardige toetje werd gecreëerd door Gordos, in Holon, ten zuiden van Tel Aviv, Israël, en het gerecht viel erg in de smaak terwijl de hongerige gasten zaten te wachten om aan te vallen met hun lepels.

De bidet-achtige kom is absoluut een unieke draai, maar mensen noemen het het “meest verontrustende” gerecht dat ze ooit hebben gezien – anderen zeggen zelfs dat ze moesten overgeven toen ze de video zagen van klanten die lachten terwijl ze ervan genoten.

IJs eten uit een toilet is niets voor zwakkelingen, aangezien het restaurant beweerde dat het op hun ‘geheime menu’ staat. Het Amerikaanse diner staat meestal bekend om zijn smakelijke hamburgers en overdadige desserts, maar dit heeft mensen meer dan ontevreden achtergelaten.

De maagdraaiende video laat zien dat het ijs zelfs niet in bolletjes was, waardoor het nog meer op ontlasting leek. Hoe ver kun je gaan?

Scroll naar boven