Respectloze opa zoekt ruzie met buschauffeur en mag de bus niet uit

Respectloze oude man zoekt ruzie met buschauffeur en mag de bus niet uit

Het internet staat barstensvol filmpjes. Dat is ook niet zo gek, want tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een mobiele telefoon. Alles wordt bijna gefilmd en dan op social media geplaatst. En dan gaat het vaak snel. Zeker in een volle bus.

Respect

Veel mensen zijn opgevoed met het idee dat je respect moet hebben voor oudere mensen. Zij hebben veel levenservaring en de jongeren kunnen daar veel van leren.

Maar wat nu als een oudere zelf geen respect heeft voor iemand die is jonger is dan hij of zij? Wordt er dan verwacht dat de ander wel respectvol reageert?

Respectloze oude man zoekt ruzie met buschauffeur en mag de bus niet uit

Dat is een moeilijke kwestie en hangt natuurlijk af van de situatie. In onderstaande video zien we een oudere meneer die het aan de stok krijgt met een buschauffeur.

‘Vuile k*t’

Wat we te horen krijgen is: ”Alee, ik mot eruit vuile k*t.” Dat is al een krankzinnige opmerking. De vrouwelijke chauffeuse is dan nog vriendelijk.

Ze vertelt de man dat ze een klein stukje door wil rijden, zodat meneer er gemakkelijker uit kan. Maar dat lijkt niet helemaal door te dringen.

De man schreeuwt wederom dat hij eruit moet. De chauffeuse: ”Doe even normaal, ik ben uw hond niet!” Daarop maakt de man een denigrerende opmerking: ”Jij bent gewoon buschauffeur!”

Dat pikt de busbestuurster niet: ”Weet u wat, kijk maar hoe u eruit komt.” De man laat vervolgens even zien wat hij allemaal in huis heeft: ”Vuile t*ringleijer!” Onderstaand de beelden:

Scroll naar boven