Rene le Blanc woest op Shownieuws: “Wat een grote domper is dit”

Zanger René le Blanc is in alle staten. Hij zou gisteren in Shownieuws met groot nieuws naar buiten komen, maar op het allerlaatste moment werd het item afgezegd. Zijn vrouw heeft haar frustraties geuit op Facebook.

Groot nieuws aangekondigd

Gisteren kondigde René le Blanc met veel enthousiasme aan dat er bij Shownieuws belangrijk nieuws over hem onthuld zou worden. Op zijn Facebook-pagina schreef hij: “Vanavond in SBS 6 Shownieuws om 23.00 uur, mogen we eindelijk bekend maken waar we achter de schermen ruim vijf maanden hard aan gewerkt hebben.”

Laatste-moment annulering

Maar tot hun grote teleurstelling werd het item op het allerlaatste moment geannuleerd. René en zijn vrouw Jolanda zijn razend. Jolanda deelde haar frustratie op de fanpagina van René: “Vanmiddag hebben we alle informatie doorgezonden aan Shownieuws en dan komt nu om 23.41 uur een bericht dat het item in verband met tijdsgebrek is geschrapt! Wij balen enorm en zijn hier behoorlijk ziek van.”

Steun van fans

De fans van René le Blanc leven mee met het stel. Eén van hen schrijft: “Wat een grote domper is dit, niet leuk meer!” Jolanda reageert hierop met: “Nee zeker niet, we zijn echt over de … Bericht kwam vijf minuten voordat de show was afgelopen, schandalig. Halve dag bezig geweest om alles door te geven en te sturen!”

Verzoening met zoon Nicky

Eerder dit jaar onthulde René dat hij en zijn zoon Nicky na jarenlange ruzie eindelijk weer met elkaar in contact zijn gekomen. Nicky was lange tijd boos op zijn vader vanwege vermeende leugens en bedrog tegenover zijn moeder. Maar nu lijken ze hun verleden achter zich te willen laten. René vertelde aan weekblad Story: “Het gaat goed. Ik ben er blij mee, en Nicky ook. We hebben afgesproken dat we elkaar goed gaan leren kennen. Dat geeft rust. Ik had dit nooit meer verwacht.”

Scroll naar boven